Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg under december 2010

Av Maria - 26 december 2010 15:51

Hemma efter en dag i Skärholmen! Plånboken är en aning lättare och garderoben ännu trängre. Tänker varje gång att nu går det inte in mer här, men jag lyckas få in mer hela tiden ändå! Med mig hem fick jag iallafall en kofta, jeansskjorta, tröja, mössa, rånarluva (rustar för en kall Idreresa!), mascara och nässpray. Så länge jag minns har jag aldrig ägt en mössa, men å andra sidan har jag frusit något fruktansvärt om öronen så länge jag minns. Men nu köpte jag mig en som jag tänker använda!


Min huskur igår mot förkylningen verkade inte göra så mycket. Imorse när jag vaknade kändes det rätt okej men det gör det inte nu kan man säga. så jag tänker ta en alvedon och gå och vila lite granna tror jag!

Av Maria - 26 december 2010 09:00

Nu är jag redo för att shoppa häcken av mig i Skärholmen! Vi är där tills de öppnar och jag hoppas att resten av stockholm inte tänkt samma sak.


Har egentligen inget speciellt jag behöver, bara som jag vill ha! Men det lär man få köpa ibland också :-) En grej jag behöver är iallafall en ny mascara för det börjar tryta nu.

Får vällan se vad jag har att komma hem med sen!


har plånboken i högsta hugg!

Av Maria - 25 december 2010 20:28

En förkylning har kommit utan lov och har nog tagit med hela släktet förkylning tror jag.. Det låter som om jag har 3000 kilo snor i näsan, vilket jag typ har också. För att kurera mig och bli frisk till imorgon och slippa snora hela jullovet har jag precis tagit mig ett långt skönt bad, på med velourdressen jag fick i julklapp och mamma mia filmen är igång. Har gjort mig eukalyptushonungsvatten ( istället för te dåra..) och äter himmelska jordgubbskolor. Självaste sjutton om jag inte är frisk imorgon!


Nu ska jag mysa ner mig i filtar och glo på film med mina kolor! 

Av Maria - 25 december 2010 17:55

Julafton är över och jag är en massa saker rikare!


Först var vi till morfars grav och tände ljus, och jag gjorde ett hjärta i snön. Hade ingen aning om hur jag skulle reagera när vi kom till graven och såg hans namn på stenen. Hade sett framför mig hur jag skrek av sorg och föll ner i snön. Men riktigt så hemskt reagerade jag inte. Men en hel del tårar var det såklart. Julen blev jul ändå utan han.


Jag fick lite smått och gott såsom nagellack, en klocka, smycken, en mysig kofta och pengar! En del tänkte jag sätta över till körkortet men en del tänker jag faktiskt göra av med imorgon då jag och sara ska till skärholmen för att shoppa på julrean!


Alldeles strax ska jag fylla magen med ännu mer julmat! Än så länge är det fortfarande gott ;-)

Av Maria - 23 december 2010 13:36

Imorgon är självaste julafton, men vart är all julkänsla?? Jag är på pissdåligt humör och vill gå och lägga mig och vakna när allt är kul igen. Dessutom tror jag att urinvägsinfektionen är tillbaka på en visit. Känns sprängfärdig trots att jag inte är kissnödig. Var ner på affärn och köpte tranbärsjuice och hällt i mig hur mycket som helst. Kallt är det här inne dessutom, kanske för att det är rina antarktis där ute. Fast egentligen gillar jag ju vintern..


Igår var vi in till stan och kollade på idolerna. De sjöng en låt var sen var alla stelfrusna. -27 grader var det som kallast igår, och mitt hår frös när jag gick ut! Det blev alldeles vitt! Hursomhelst, innan de uppträdde var jag in på hm och gottade mig i alla rea som börjat lite smått. Hittade lite granna som jag hängde undan och som pappa ska hämta ut påväg hem från jobbet. Hade såklart inga pengar med mig! Blir nog på lite bättre humör när de kommer hem!


Nu ska jag gå och mysa med katten.

Av Maria - 23 december 2010 12:42

  

Av Maria - 21 december 2010 15:51

..kan vi hitta på något som denna!


  

kakbotten, björnbär, after eight choklad - in i ugnen! sen grädde!

Av Maria - 21 december 2010 12:45

Nu har jag ett riktigt stort problem att ta i tu med. Glöggen är slut! Om jag kokar glöggen med alkohol i riktigt riktigt länge kanske det blir som vanlig glögg? Dumt att prova kanske..


Var till stan i förmiddags och gjorde lite småsaker. Kallt som attans var det! Termometern står på -13 grader! Hoppas verkligen att termometern håller sig över -20 när jag ska vara i Idre efter nyår..Förra året vid den tiden steg den som mest upp till-35.


Ikväll ska jag in till stan och äta med en hel drös vänner, ska bli trevligt! :-D Ännu trevligare blir det om bussarna går som de ska när vi ska in..

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards