Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 18 mars 2009

Av Maria - 18 mars 2009 15:39

Jaa! Nu är det vår! :D Så himla skönt! Vaknade imorse av att solen lös igenom persiennen, bättre start på dagen kan man inte få.

Skoldagen idag var väldigt lugn och skön men ändå ganska meningslös.

Först NO lektion. En liten genomgång om elektronet och sånt krafs. Jag och en kompis satt och diskuterade NO. Varför ska jag, som vill bli djursjukvårdare, och hon som vill bli någon inom design, lära oss om protoner och elektroner? Okej, jag kanske måste kunna lite biologi men inte fysik och kemi. Vi kom inte på någon bra förklaring så vi tog dit en tredje person. Tillslut kom vi fram till att det borde vara frivilligt med NO. Matte,svenska och engelska måste man kunna för att klara sig. Men inte no. Jag klarar mig bra utan att veta hur många atomer det finns i en molekyl. Ingenting som stör mig, ingenting jag behöver veta.

Iaf, det var min första och enda lektion idag. Efter lektionen och den lilla rasten vi hade skulle vi samlas för att åka till ungdomsmottagningen med klassen. Efter vi varit där skulle vi på tearer. Vi skulle inte hinna tillbaka till skolan och äta emellan så antingen skulle vi ha matsäck med oss eller så fick vi äta på stan. Jag valde att äta på stan :) Det var himla gott :) Teatern vi såg var sisådär. Ganska långtråkig. Orkar inte gå in på vad den handlade om, för jag förstog inte. :p

Kom hem en timme tidigare än vanligt vilket inte kändes helt fel.


Ska trimma Prinsessan och Bea lite idag om det behövs. Båda två trimmades ner rejält precis efter utställningen i Valbo så det är nog inte så mycket att trimma nu. Några små stån lite här och var kanske :)

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards