Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 8 mars 2009

Av Maria - 8 mars 2009 13:49

Här har det möblerats i burarna ännu mer! Elaka Ina fick gå ner till tanterna och bråka där. Men hon vart rädd som en liten skit när de blängde på henne.

Prinsessan går nu själv med Canezza som är så hög i rang att hon bara behöver kolla på Prinsessan så backar hon. Dom två ser ut att komma bra överens. De satt just och åt på samma höstrå! :)


Nilma fick gå till Ior där vi hoppas på golden ungar. Eftersom både Ior och Nilma är golden/white. Så nu luktar det inte så värst gott i marsvinsrummet. Hanarna, speciellt Ior ger ifrån sig en frän lukt när han träffar tjejer.


          Sickan                                                   Zambezi Prince


Vi har fotat en del också. Ungdjuren läggs just nu in på hemsidan. Hör att mamma sitter och knappar på datorn. Var på tiden med en uppdatering på den sidan du mamma!

Av Maria - 8 mars 2009 10:35

Idag har jag tänkt att ha en marsvinsdag igen som jag hade för några helger sen. Bara vara med marsvinen. Prinsessan som älskar att vara ute på golvet ska få vara det ett pra tag! Inga tassar eller klor ska filas,inte öron petas. Vi ska bara gosa. Ska fota Sickan och Zambezi Prince (som kommer gå under Prinsen för enkelhetens skull). Dom är så himla lika att man ser knappt skillnad på dom. Prinsen har lite större nosparti och mun. Sickan har liiite,pytte lite rundare ögon. Stackars Prinsessan är fortfarande lite skraj för Ina. Ina kommer fram till henne och hackar lite tänder och tror hon är ball sen går hon därifrån. Men Prinsessan äter iallafall och ser inte helt skräckslagen ut. Så hon kommer nog bli kompis med dom snart :)


Cindra är mega söt nu när jag klippt henne! Pälsen är typ 5 cm runt om. Måste fota henne idag och lägga ut.


Min oönskvärda ögoninflamation hade kommit tillbaka när jag vaknade imorse. Då blir det till att gå osminkad imorgon. Känns dumt att sminka mig och få ner allt skit i det. Får börja med ögonsalvan igen och hoppas det försvinner snabbt.


Nu börjar min marsvinsdag!



Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards