Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 14 mars 2009

Av Maria - 14 mars 2009 22:25

Har nyss kollat på Melodifestivalen. Det var nervigt i slutet när de sista poängen skulle delas ut. Skulle skrällande Caroline vinna? Det var bra nervöst. Som tur var vann Marlena. Jag hade hoppats på Alcazar då hela skolan slog vad om vem som skulle vinna. Om man gissade rätt skulle man få sovmorgon på tisdag. Men ingen sovmorgon för mig alltså...


Jag har varit lite halvt handikappad med mitt stackars finger idag. Ibland kommer jag på mig själv att jag hållt de nere för länge när det börjar dunka allt för mycket i det. Jag vill så hemskt gärna se hur det ser ut, om jacket är stort,djupt,litet? Ja jag är faktiskt lite nyfiken :P Bara för att man inte ska ta bort plåstret, eller de där striparna jag har på. Sitter och funderar på hur jag ska kunna tvätta håret imorgon..


Nä nu ska jag ta och hämta vår gosiga kajsa och bädda ner mig i sängen och kanske kolla på en film :) Föresten, fick en gullig nyvaken bild på Kajsa i sommras.


Gäääääsp

Av Maria - 14 mars 2009 12:16

Vaknade tidigt idag, redan kvart över nio. Men utvilad.

Hjälpte mamma att städa lite och när jag skulle ge mig på spisfläkten för att torka av sånt där äckligt fett som sätter sig i fläkten. På nått vis kom jag åt något vasst och kände hur fingret riktigt fläktes upp. Klantig som jag är så är det inget nytt för mig att skära sig på saker som är nästintill omöjliga att skära sig på. Hälla kokande vatten över handen eller tom magen har jag också gjort ett antal gånger. Iaf så visste jag ju vad jag skulle göra och sa "Aaah mamma jag skar mig igen.." Gick och hämtade papper och började trycka. På mammas reaktion lät det inte speciellt oväntat :p" Vänta då, jag kommer"

Det såg ut att vara ett rätt så djupt sår med eftersom det är på min stackars pekfingersspets så brukar man inte sy sa mamma. Vi hade lite stripes hemma som vi tejpade på och mitt finger blev tvättat och omplåstrat. Fingret dunkar men jag sitter med det högt.

Jag måste vara född klantig..

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards