Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 13 mars 2009

Av Maria - 13 mars 2009 17:23

Har Prinsessan ute på golvet för lite motion nu! När jag släppte ner henne på golvet rusade hon raka vägen till sängbenet och började tokslicka på det? Hon är ju som hon är hon..

Hon kör race genom hela rummet, fort som attan från ena sidan till den andra. Sötnosen! :)


Har den senaste en och en halv timmen storstädat rummet. Det började med att jag skulle dammsuga. Senkom jag på att det var ett tag sen jag torkade golven, så då gjorde jag det också. När jag väl höll på kunde jag lika gärna byta sängkläder, och då såg det ju så stökigt ut i hyllorna så då var jag ju tvungen att rensa där. Ja, och nu är det skinande rent!


Det var nationella prov i engelska hela dagen idag. Känner mig väldigt nöjd faktiskt!! Gick bättreä n vad jag trodde att det skulle göra.

Efter lunch idag gick brandlarmet på skolan. Jag var i rummet längst bort från kapphallen. Så några skor fick vi inte hämta, och inga tofflor har jag. Det var bara att snällt gå ut i mina (vita) strumpor. Efter ett litet tag kände jag inte mina fötter. Just då var det bra att ha en stark syster i skolan som erbjöd hennes rygg till mig! ;) Satt där ett tag tills vi äntligen fick gå in. När vi kom in tröck jag in mina fötter bakom elementet och skruvade upp det på max värme. Ungefär nu har jag fått tillbaka känseln i mina fötter. Brandlarmet var inget farligt utan det var fritids som bakade bullar..


Så himla skönt med helg nu! Ska sova länge på mornarna! Och på söndag ska vi troligtvis till mina kusiner som köpt en liten Chinese Powder Puff. Ibland köper folk den hund man tror de sist skulle köpa. Men ibland har man fel! :P


Är extremt sugen på Tacos! Och när jag tänker efter var det ett bra tag sen vi åt det! Ska nog gå och böna och be lite framför mamma och se om det funkar! :)

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards