Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg under december 2008

Av Maria - 8 december 2008 20:28

Jag måste bara skriva av mig lite nu..

Utan att säga för mycket för jag vet inte om dom det handlar om läser bloggen.

Ska jag inte få ha mitt intresse?

Inte ska man väl behöva bli utfryst för att jag gillar älskar mina marsvin!

Och försöka göra saker i hemlighet tjänar ni inget på! Jag får reda på det.

Att säga: -du har aldrig tid. du håller bara på med dina marsvin eller så har du ont i huvudet.


Om dom inte fattar att jag vill vara hemma när Prinsessan, min älskade Prinsessan fött döda ungar på morgonen. Hon var själv jättesjuk och jag visste inte om hon skulle överleva natten. Fattar dom inte att jag KANSKE vill vara med henne då?


Eller ska jag behöva gå på filmkväll när jag halft gått in i väggen av allt i skolan och har sån huvudvärk att jag inte kan stå upp?


Ska min morfar behöva vara döende för att jag ska få vara hemma?

Tror knappast det..


Även om jag inte är med er jämnt så trodde jag ändå att ni var mina vänner..

Blir bara argare och argare ju mer jag tänker på det!

Om ni läser det här nu gör det inget, ni ska ändå få höra det imorgon.

Av Maria - 8 december 2008 18:53

AHH! Jag bli överfallen av plugg!

Imorgon har vi spanskaprov. Idag hade jag NO-prov. Den här veckan har jag fullt med inlämningar i alla ämnen! Just nu sitter jag och nöter spanskaglosor. Lika fort som dom kommer in i skallen åker dom ut.

Mitt huvud är överbelastat känns det som.


Det ska bli såå skönt med jullov. 10 dagar kvar. Inklusive helg. Och i helgen är det ju uställning! Ska bli skönt att koppla bort skolan och bara ägna sig åt djuren och alla trevliga människor!

Jag har trimmat Prinsessan lite. Det är en del att trimma nu när hon inte trimmats på evigheter. Tassarna har jag varit lite slarvig med på alla tjejerna så det bli fila fila.

Nä, åter till pluggandet..

Av Maria - 7 december 2008 19:19

Gör ett försök till mobilbloggning. Sitter på tåget påväg hem från min ängel Sara nu. Har en stor klump i halsen och kan gråta litervis j

Av Maria - 7 december 2008 19:18

Gör ett försök till mobilbloggning. Sitter på tåget påväg hem från min ängel Sara nu. Har en stor klump i halsen och kan gråta litervis j

Av Maria - 3 december 2008 12:30

Ja, då har man läst alla de bloggar jag har på favoritlistan ett x ental gånger.

Har försökt plugga lite då och då men mitt huvud känns som en enda stor gröt. Kunde inte gå till skolan idag då fortfarande hade feber och ingen röst. Skulle ju gått för talets skull men hålla tal utan röst..nja. Springer in till marsvinen stup i kvarten och kollar om Ålga,Suss eller Sivan kanske kanske kanske har klämt ur sig några ungar. Iof är det inte dag 70 förän på lördag men. Har just gjort mig en stor kopp te och kollat på ett youtube-klipp som gör mig tårögd. Ni har säkert sett det förut. Har för mig att någon annan haft det i sin blogg. Men det är värt att titta på igen. Verkligen!

http://www.youtube.com/watch?v=adYbFQFXG0U

Av Maria - 2 december 2008 18:23

Inte har jag blivit bätte under dagen trots mina tekoppar :-(

Snarare sämre. Är hes och låter som en tondöv kråka när jag pratar.

Men imorgon måste jag gå till skolan då vi har svenskaredovisning.

Vi har den direkt på morgonen så jag kan ju åka hem efter om det är så. Kruxet är att det är ett tal. Ska jag hålla ett tal med den här rösten? Jo visst..

Alltid när jag blir förkyld så får jag sån hemsk hosta! Den riktigt river i halsen och kommer bara på någon timme! Jag började hosta lite smått vid lunch idag kanske och nu är den nästintill olidlig. Kan bara tänka mig hur den är inatt. Jag hade tvar (visst heter det så?) När jag var yngre. Om jag inte minns helt fel är det en rätt så svår lunginflamation. Efter det så tycker jag att jag fått "rivigare" hosta när jag är förkyld. Men jag ska väll vara glad över att det inte var kikhosta. Kollade i medicinskåpet idag och hittade halstabletter från apoteket. Bingo tänkte jag! Men sen kollade jag på datumet. Aldrig att jag stoppar dom i min mun. 10/07. Smaskens!

Nä, nu ska jag nog ta lite glögg och se om det hjälper mot min stackars hals.

Av Maria - 2 december 2008 08:53

Vaknade imorse med huvudvärk. I bakhuvet. Det var så det började förra gången när jag hade ont i huvudet sådär ofta,länge och mycket.

Har också ont i halsen och är dunderförkyld. Lite feber har jag också.

Inte vad jag har tid med nu heller!

Nu känns det som mycket klagande.

Ska försöka jobba lite iaf. Har lite skolarbeten hemma.

Och..dricka te!

Förövrigt har Beatrice och syster Beata namnsdag idag! Och inte kan jag pussa på dom nu heller :-(

Fy för förkylning!

Av Maria - 1 december 2008 17:31

Första december idag. Någon julkänsla? - Nej..

Har pysslat lite med mina pettisar nyss. Cindra bygger mer och mer kropp för varje gång jag klämmer på henne tycker jag. Konstigt att hon gör det nu när hon börjar bli så pass gammal. Såg också när jag anmälde att det skiljer bara 5 dagar mellan Cindra och Sickan! Dom lär ju vara efter varandra för bedömning. Blir lite stressigt då. Men båda två är lugna på plattan så det ska nog gå bra :-)

Och så har jag tappat bort min braiga salva till tassarna. Så imorgon måste jag ner på stan och handla en ny. Trimmat på Prinsessan har jag gjort också. Var ett tag sen jag trimmade nu. Det märks både på Prinsessan och på mig. Men jag börjar få tillbaka snittsen nu ;-)

Appropå Prinsessan. Hon som var så tunn och ynklig förut har nästan lagt på sig lite väl mycket nu.. Blir spring på golvet för den lilla damen på kvällarna!


Skoldagen idag var som alla andra måndagar. Trög och tråkig. Får aldrig mycket gjort på måndagar. Men jag tog iaf med mig spanskan hem så jag får jobba med den ikväll.

På onsdag pratas det om något studiebesök. Får se vart det blir.

I veckan får vi också veta vem lucian blir. Tänk om det blir jag!? :-|

Är lite nervös faktiskt. På ett sett ska det bli kul, men levande ljus i håret? MITT HÅR! Tänk om det säger tjoff och så är jag flintis?

I helgen ska jag till Sara. Bokade biljetterna igår. Nu kan man få biljetten i mobilen! Himla smart ;-) Och i Januari är SJ så snälla att tågbiljetterna bara kostar 25 kronor för ungdomar. Gissa vilka som ska penda mellan Gävle och Södertälje varje helg?


Nu ska jag kolla lite på spanskan.


Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards