Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 3 mars 2008

Av Maria - 3 mars 2008 21:09

Har haft studiedag idag, himla skönt efter all "skolstress" som har varit.. Visste inte vad jag skulle ta mig till veckorna innan lovet.

Men nu är jag pigg och glad igen, förutom att jag just nu sitter med världens huvudvärk.Har tagit en Alvedon så jag hoppas att den ger sig.

Idag har jag vart i Skärholmen men Kosmos ( Åsa ). Det var som vanligt, går in med trettioelva plagg i provhytten, Åsa hittar ungefär 3-4 stycken som är bra och köper alla, jag som alltid har så otur i klädköp hittar ( om jag har tur ) en eller två plagg, men då är de trasiga, eller något annat som inte var bra. Det vanligaste är en storlek för liten eller för stor.

Idag hittade jag en JÄTTEFIN tunika på VeroModa. En sort i två ol9ika färger, den grå var för liten oich den vita var så stor att den såg utt som ett nattlinne, blir så trött!!! Hade tänkt att jag ska springa in på VeroModa här hemma på stan någon dag och se om den finns i rätt storlek där. Man kan väll alltid hoppas.

Så vi åkte hem från skärholmen och Åsa hade då två påsar med sig och jad hade som vanligt INGEN...jag fick nöja mig med mat i magen vilket som var himlans gott:) En Tikka Masala med ris vart det:) Till det åt jag ett sånt där nanbröd tror jag de heter. Den maten är hejdundrans god på den där restaurangen! Passa på att smaka den om ni är i skärholmen..restaurangen finns på de där restaurangtorget Metronova och restaurangen ligger brevid den spanska restaurangen och är Indisk..vad krångligt det där vart nu..:S

Har även studiedag imorgon också, då blir det till at plugga heeeela dagen! Usch och fy! På kvällen ska jag och pappa åka och köpa den efterlängtade moppen:) Tack pappa. Det börjar närma sig 15-årsdagen nu..mitten av april men ändå;)

Sen är det bara det viktigaste kvar, körkortet!

Tycker att det ska bli så kul med moppe:) då behöver man inte passa pusstider eller tjata på föräldrarna för attfå skjuts. Kanske blir så att föräldrarna får skjuts av mig;)

Pappa är nog ungefär lika glad som mig över att jag ska köpa moppe. Han kommer nog någon dag och säger:

- Maria, jag ska till brorsan och basta skulle jag kunna få låna din moppe??

Det skulle inte förvåna mig:P

Nu drar det ihop sig till utställning.Tror att jag har srivit det i alla inlägg senaste vecka, men det är ju såååå kul!

Ska gå och bada Cindra Pindra nu och Prinsessan ska också få ta sig ett bad men lite längre fram i veckan:)

Lite pluttinutt blir det nog också med de små gullungarna:)

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards