Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 30 maj 2010

Av Maria - 30 maj 2010 18:49

Jag är supertrött! Kom hem från jobbet för ett tag sen och har precis ätit lite. Men ögonen går i kors för att jag är så trött. Måste ändå vänta tills efter 8, då kan man lägga sig ;-)


Som jag trodde vart det full rulle på jobbet idag. Men det är roligt. Och inte hade Junipher fött när jag kom hem inte. Hoppas hon föder inatt! Funderar på att ställa klockan igen. När jag åkte från jobbet mötte jag en bil med en man i som såg exakt ut som kungen, måste varit han! :-p


Fixade på jobbet också så att jag kan vara ledig den 19e och kan åka till utställningen i Linköping. Jag har ju bara Betty och Beata att ställa i pet men troligtvis tar jag några teddysar med mig också. Om inte annat är det ju trevligt att åka :-) Måste ta och anmäla ikväll för det är ju sista dagen imorgon. Ne nu måste jag göra något, annars somnar jag!


Bebisrapport kommer om det händer något ;-)

Av Maria - 30 maj 2010 08:57

idag är det morsdag, den lille hemlisen jag tisslade om häromdagen var en liten morsdagpresent från mig sara och pappa till mamma. Hon fick en sån fotoram och hade ABSOLUT ingen aning om at hon skulle få något! Hon blev glad och då är vi glada. Älskar dig mami ♥


Kände på mig igår att innat föder hon! Så för att inte missa något ställde jag klockan på 5. Knatade in till djuren men inga ungar. Säker på att dom skulle sitta där imorse när jag gick upp men icke..men hon är jätteöppen så långt kan det inte vara kvar. Hon mår jättebra och äter och allt som hon ska. Så det är väl självaste fan rentutsagt om det här inte ska gå vägen! Håll tummarna för min Junipher!!!


Nu ska jag göra mig iordning för att kila iväg till jobbet, det kommer inte bli lugnt idag av vädret och värmen att döma. Men det är roligt när det är mycket folk! Bara jag inte fumlar till det :-p

Sen ska jag vinka hejdå till min kära syster och pappa som åker till Gotland idag. Syrran ska på klassresa och pappa blev en av de föräldrarna som hänger med.


Nä nu måste jag göra mig iordning!

Bebisrapport kommer ikväll, förhoppningsvis med lite nyheter! ;-)

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards