Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 6 maj 2010

Av Maria - 6 maj 2010 15:00

ja det är var jag gjort idag i princip! men det var inte helt fel, för vi fick ju vara ute i solen istället för att sitta instängda i ett klassrum! :-)


provet jag gjorde gick superbra! 21/24 rätt, vilket de flesta kan lista ut vad det betyder! ;-) Glaad!


När skolan var slut gick jag genom stan en snabbis (eller jag trodde det var en snabbis, men när jag kollade på klockan hade jag varit inne på HM i 40 minuter! Letade iallafal en klänning att ha på min farbrors bröllop vi ska på om en vecka. jag har ju klänningen jag hade på skolavslutninen förra året, men den är vit, och det kommer lysa om mig då.. Och lägga ner massa hundra på en klänning jag bara kommer använda en gång känns lite halvt meningslöst. Men tillslut hittade jag en tunika/klänning som jag tyckte var fin! inte alls dyr heller! Dock hade jag inga pengar på mig idag utan la undan det till imorgon. Om jag har riktigt tur så kan jag åka med mamma in och hämta ut det idag, för hon pratade om att åka in och leta till sig efter jobbet, vilket är snart.


Det ska bli riktigt roligt att komma upp till Ö-vik igen. Har ju hela tjocka släkten på pappas sida där. Alla kusiner var minst 3 år sen jag träffade, en av de är snart färdig frisör (hon ska få stå för mitt hår!! ;-)) och en annan väntar barn. När jag knappt håller reda på släkten som den är ska det komma flera!


jaja, nu ska jag nog ta och tvätta, för imorse när jag öppnade garderoben var det lite kris..

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards