Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 7 maj 2010

Av Maria - 7 maj 2010 14:42

jag måste bara visa vad jag köpte igår! Eftersom jag jobbar på café och är ibland i kassan och serverar och ibland gör smörgåsar måste jag ha två olika skor, inne och uteskor. Skopunkten har en billigare variant av foppatofflan. De ena paret jag har är bara svarta. Men nu var jag tvungen att köpa ett par till och titta vad jag såg när jag kom in på skopunkten! Det bara lyste om dom och tvekade inte en sekund, ska jag ta enfärgade, eller blommiga?

  

Lite synd bara att man står bakom en disk, då syns dom ju inte!


Dagen idag då. Jag och min kaffefläck på min ljusbeiga tunika har haft en bra dag. Tro inte att det första jag gjorde var när jag satte mig på tåget var att lyckas spilla kaffe på min tunika. trots att det är ett sånt där piplock på muggarna från pressbyrån..


När jag först kom till skolan var det en sån där betydelselös lektion, vi pratade om sjöar för att mest ha något att göra, inte ens närvaro togs. När den lektionen var slut fick vi veta att våran andra och sista lektion för dagen inte blir av, för vi hade ingen sal att vara i förän det skulle vara en kvart kvar av lektionen, och det kändes lite meningslöst, så vi fick gå.

Kilade som sagt ner på stan för att hämta ut de kläder jag hängt undan igår. Så jag blev en klänning, kofta, linne och neccicär rikare. Det är lite pinsamt att springa runt med min turkosa snobben-neccicär..så jag köpte mig en ny :-p


Nu har jag precis gjort liet kligröt med groddar i till några av djuren! Den står och sväller men borde alldeles strax vara klar för at servera. Groddar förresten, är himla omtyckt! De borde väl vara väldigt nyttiga? De räcker åtminstone länge, jag har gett dräktiga honor varje dag nu sen jag köpte det, har för mig att det var i tisdags. Plus att jag gjort två omgångar kligröt med det i och än finns det kvar!


nu ska jag switcha om till mjukiskläder, för nu är det helg! :-D

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards