Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg under oktober 2010

Av Maria - 23 oktober 2010 11:22

Idag är det lördag, så skönt med helg!  Trots att jag faktiskt varit ledig två dagar nu i veckan så var jag supertrött.


Igår trimmade jag Desideria och Chindira, ska försöka att inte behöva vara där och pilla de sista dagarna. Fick kommentaren flammiga i Valbo och det är ju bara mig själv att skylla.


Ikväll ska jag och marcus till åsa och petter. Ska bli riktigt mysigt. De står för mat och vi står för snackset ;-) Så innan ska jag försöka hinna tona håret. Toningen har stått här hemma ett par veckor nu men jag har inte haft tid. Lite mörkade blir det, som jag hade för ett par månader sen :-)


Ha en trevlig lördag allihopa!

Av Maria - 22 oktober 2010 13:56

Har precis fotat mina hjärtan. Bjuder på några av bilderna :-)

  

Något var intressant

  

Haha visst ser hon glad ut? 





   


Fina fina Cleo :-)

    


Sockersöta Desideria Queen!  


Fina Chindira!  

Av Maria - 22 oktober 2010 11:57

Jag har varit ute och äventyrat imorse! Nu ska ni få höra.


Jag stog och väntade på sju bussen, väntade och väntade. 15 minuter för sent kom den men glömde/kunde inte stanna vid min busshållplats så den bara for förbi men antagligen sett oss som stog där för en bit fram tvärnitade han mitt i vägen och vi fick springa dit och gå på. Missade mitt tåg men tog nästa. Efter lite småförseningar och då jag börjar närma mig centralen, klockan var då 9, så ringer min lärare "bilarna ligger i diket här ute så jag kommer inte iväg till jobbet idag". Det var bara för mig att hoppa av på nästa hållplats och byta tåg hem igen. Efter lite förseningar där med kom jag till stan och väntade på bussen som skulle gå om 10 minuter. Efter 35 minuter kommer den. Hoppar på och blir rätt fort ensam på bussen (som kör i 180). När jag ska av och plingar kör han bara förbi min busshållsplats och jag hojtar till. Då får han köra till nästa busshållsplats och jag får gå jättelångt.


Det var min morgon :) Alltid är det något nytt! Nu har jag bytt litegranna på marsvinen men måste ta det lugnt ett tag, inflammationen känns av ganska mycket :-(

Av Maria - 20 oktober 2010 20:29

Det snöar här, fast med lite regn i :-(


Jag tycker att provet idag kändes rätt bra faktiskt, vågar inte hoppas men bara jag ligger och väger på g gränsen blir jag glad. Matte är så svårt, och jag blir så arg och ledsen när jag inte förstår. Annars idag har jag suttit med anmälningarna hela dagen, alla filer ska göras och kassören och alla ska ha sitt.


Imorgon blir det till att bygga igen, då ska vi kladda med fogskum och sånt klet, spännande!

Av Maria - 20 oktober 2010 09:49

När jag precis satt mig på tåget imorse ringde min lärare och frågade om jag hade hört. Hade hört från hon som skulle ringa mig på listan om läraren inte kunde närvara. Tror ni hon ringde? Nej. Men som tur var ringde läraren och kollade så alla hade fått infon, om han inte gjort det, då hade jag åkt till skolan och undrat vart alla var. Fast jag har ju matteprov klockan tre idag, så jag åker upp senare.


Men nu håller jag på fnular med anmälningarna, har fått några manuella som jag var tvungen att föra in i programmet. Funtar på att åka tidigare idag för att hinna gå på stan litegranna. Det är några grejer som behövs :-) Hur som helst ska jag köpa ett frimärke för att kunna championregga Junipher som jag helt glömt bort. Ska regga om Amelia också för hon är reggad som buff, när hon är cream.


Imorse stog Kajsa och jamade vid dörren och ville ut. När hon tyckte det gått alldeles för lång tid la hon sig ner. Sötisen  

Av Maria - 19 oktober 2010 08:10

Usch vad det är tråkigt ute idag! Regningt och runt 7 grader. Ruskväder med andra ord!


Idag är andra dagen av byggveckan och vi ska börja bygga. Måste ta lite bilder till en rapport vi ska göra så jag kan nog slänga upp några här så ni får se hur det blir :-)

Pratade med marcus igår och vi bestämde oss för att idag ska vi ha en bara-titta-på-tv kväll och inte göra någon nytta alls! Eller lite nytta måste jag göra. Matteprovet är imorgon så jag måste plugga lite till det. Men jag pluggade faktiskt igår och det gick jättebra :-) Skulle egentligen behöva trimma, men det får bli imorgon ;-)


Imorse när jag gav djuren mat såg jag något sött. Chindira och Desideria stog och åt fram varsin sida av en pyttepytte morot. De åt och åt tills de möttes på mitten. Sött! :-)

Av Maria - 18 oktober 2010 20:24

Jag känner mig som Farbror Joakim. Pengarna bara ramlar in! Fick min lön från Djurhuset idag, det var mer än vad jag trodde! Körkortet here I come ;-)


Första dagen på byggveckan gick bra. Vi höll på från 9 till 14 med en enda skruv. Det var faktiskt inte vi som vara dåliga. Inte ens läraren fick bort den! Men tillslut lyckades vi :-) då var det dax att sluta, men vi har lärt alla sätt man kan få bort en skruv på iaf :-p


Anmälningarna till Kallhäll bara trillar in, men mer vill vi ha! Det är ju faktiskt tyska domare som aldrig varit här förut! Sist jag ställde för tyska domare blev Bea kallad "miss Perfect". Jag gillar tyska domare ;-)

Av Maria - 18 oktober 2010 07:08

Idag är jag trött. Det var riktigt segt att komma upp imorse. Men när jag skulle äta frukost och öppnade skåpet låg Solskens brödet där igen. Alla borde ha brödet Solsken, då blir morgonen helt plötsligt bra!


Igår trillade en hel del anmälningar in. Imorgon är sista dagen, glöm inte anmäla! :-)

 

Den här veckan har vi byggvecka vilket betyder att vi ska förbättra anläggningen på skolan. Rusta upp akvarier, terarier och allt vad det är. Roligt!


Ha en bra dag allihopa!

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards