Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 22 mars 2011

Av Maria - 22 mars 2011 20:27

Riktigt klart är det inte, jag har samlat ihop lite bilder som jag ska skriva ut och sätta upp överför sängen, för den väggen är lite tom nu.

Längst bak på vänstra bilden ser ni mitt halsband som jag fick hem idag!

Klänningen och linnet som var i samma paket satt jättebra. Längtar tills jag kan använda dem.


Nu har jag precis kommit in efter en timmes promenad med marcus. Skönt att vara ute att gå. Blir hemma imorgon med, måste försöka få lite ordning på mig först innan jag ger mig iväg till skolan igen :-(  

Av Maria - 22 mars 2011 13:56

Hemma idag med. Jag vet inte vad det är med jag skulle tippa på att allt bara blivit för mycket. Även småsaker blir tunga och jobbiga. Känner mig inte motiverad till någonting alls. Inte ens utställningen på lördag ser jag fram emot.


Efter att jag vaknade efter en förhållandevis god natts sömn i min nya stora säng bakade jag scones till frukost och gjorde en stor god latte. Hittade jordgubbar i frysen som jag smaskade i mig också. Har suttit på altanen sedan solen tittade dit med har gått in lite då och då för att göra någon nytta, dvs plugg. Har fått en uppgift klar iallafall. En av tusen. Efter att ha laddats med lite mer sol började jag(jag vet, sent ute) med marsvinen inför helgen. Desideria som bara ska ställas i pet fick tassarna filade. Men Chindira och Cleo som ska ställas i ras har jag ingen lust att fixa, får se om mamma vill annars stryker jag dem. Nu har solen gått bakom grannens nedrans tallar men fräknarna har mångdubblerats i ansiktet.


Väntar på en sms-avi från posten så jag kan gå ner på ica och hämta min beställning från HM. På leveransstatusen står det att paketet är "under transport" så det borde komma idag! Nu ser jag en lucka med sol på altanen igen!

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards