Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 7 mars 2011

Av Maria - 7 mars 2011 20:00

Ja både snor och halt var det här! Mina bihålor kommer strax att explodera och det är nära att jag kör ner handen för att klia, jädrar vad det kliar! Halkbanan i Gillinge är bokad 15,15 på onsdag! Wish me luck! :-D


Körlektionen idag gick suveränt. Landsväg är jag ju ganska vad vid så jag var ju på hemmaplan satt säga ;-) Stadstrafik kvar, sen ni! Fick en annan körlärare idag för min ordenarie var upptagen med annat. Men den ordenarie ska sluta  början på april jag vill inte ha en helt okänd vid uppkörningen. Jag har två lektioner bokade med den gamla, sen tänker jag övergå till henne jag körde med idag så att jag känner mig lugn och trygg på uppkörningen. Förresten avskyr jag bilen jag övningskör med. Den är rent utsagt hemsk att köra! Fjösig motor och klen som ett litet barr. Minsta lilla för låg fart på fel växel och den blubbar. Undra om man får köra upp med bilen man kör med hemma?

Betalar nästan för att få göra det alltså!


Nu ska jag ta mitt snor och gå.

Av Maria - 7 mars 2011 07:58

Känner mig väl inte riktigt sådär supersugen på att ens åka hemifrån idag faktiskt. Vaknade inatt av att det kliade och gjorde så galet ont i halsen! Och jag har nyst hela morgonen. Vill verkligen inte dra på mig någon förkylning nu! Jordens mensvärk har jag lyckats med också :-(


Hursomhelst måste jag iväg in till stan och köra. Det ska bli kul men jag kommer behöva anstränga mig känns det som. Tur att det är landsväg som jag är världsvan vid, det kör jag ju varje gång jag ska någonstans.


Dessutom är det simning på idrotten idag. Jag har redan visat att jag kan simma 4 gånger i gymnasiet, varför göra det igen?? Funderade ett tag på att "glömma" idrottskläderna men eftersom jag inte varit med på idrotten sen i höstas lär jag vara med nu när jag äntligen kan igen.


Nu ska jag försöka hitta ett bra humör här någonstans och sen tuta och köra!

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards