Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 5 mars 2011

Av Maria - 5 mars 2011 11:50

Kvällen igår var toppenbra! Var hem till en gammal klasskompis där både gamla och nya kompisar var! Riktigt roligt! Hade ju tänkt visa min tröja som jag pratade om men jag hann inte fota, det blev stressigt när vi skulle gå!


Jag vet att både mamma och andra vuxna läser den här men nu skiter jag i det. Jag har ju ätit medicin så länge och har kört på saft som ni vet. Men nu äter jag inte längre medicin och kan vara med i gunget liksom. Det känns bra! Fast jag fyller ju faktiskt 18 om 44 dagar så what ever ;-)


Dagens planer är inte många, mamma har börjar städa lite marsvinsburar men avbröt för att sitta i solen, kanske tar och byter några jag med. Sen ska jag försöka dra med mamma till en handelsträdgrd/cafe för att fika lite i det härliga vädret!


Sen har jag en sak att säga. Alla har någongång haft en bästa vän. Och har säkert känt som jag gör nu. Man vet att det är en självklarhet att det är bästa vännen man kan ringa i vått och torrt men känner att "varför ska hon bry sig om mig för?" Slår vad om att många känner igen sig.

Men om man pratar om det får man oftast veta sanningen. Det fick jag göra igår. Jag sa att det kändes som om hon inte längre var kvar och hon kände precis samma sak. Alltså är det att båda går och tror något som inte är sant! Eller man kan ju hoppas att det inte är sant..


  

innan vi gick igår!

en liten smygtitt på blusen iallafall ;-)

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards