Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 9 februari 2011

Av Maria - 9 februari 2011 18:17

Bara två dagar kvar, sen helg och utställning. Det ska bli både skönt och roligt!


Det var tänkt att det skulle vara svenskaredovisning idag men det sköts upp ytterligare en vecka. När man har grupparbeten och en deadline som redan ändrats till en vecka senare, kan man inte ha arbetena klara då!? Det tycker jag iallafall..Annars var dagen bra!


När jag kom till Södertälje var jag in på körskolan och tänkte köpa distansteoriprov. Jag har verkligen försökt hinna med att åka till körskolan de tre senaste veckorna men tiden räcker verkligen inte till! Jag skulle vilja ha en extradag till att göra alla andra måsten utanför skolan! Hursomhelst var jag upp idag och skulle fixa så att jag kan göra proven hemifrån, så att jag kan förbereda mig inför teoriprovet ändå. Receptionisten frågade vad jag hette i efternamn för att kunna se mina koder, och jag svarade och fick till svar; "Jaa Uusimäki, vet du vad, du får de här gratis för din pappa är ju liksom som kändis här på körskolan!" Så tack pappa att du tog motorcykelkort där ;-)


Sitter hos marcus och har precis pluggat och tränat in redovisningen i samhälle imorgon. Nu tänkte jag gå och sätta mig i soffan och kolla på filmen Upp som hans bror fick av oss i present! Tror det är fjärde gången han ser den nu..

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards