Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 27 april 2008

Av Maria - 27 april 2008 18:59

Lördag. Vaknade ganska bra tid. Åt lite frukost i vårsolen. Hoppade sedan in i duschen. Fixade lite med marsvinen och bara tog det lungt. På eftermiddagen var vi bjudna på 40 årsfest. Hade en av kläderna jag köpte i veckan på mig. En grå tunika. Den var fin :)

När vi kom skulle man gå familjevis en tipsrunda om "födelsedagsbarnet".

Jag tror vi lyckades ganska bra men vi vann inte :(  Sen serverades det buffé, jätte gott var det med all möjlig mat. Efter maten serverades den största tårtan jag någonsin sett! Jag kom näst först i kön (!), och T som kom allra först bad mig ta det första biten. Ja..alla vet hur svårt det är att ta första biten på en tårta och speciellt om man ska ha små fjuttbitar som mig. Jag och T kom tillslut på hur vi skulle göra. Vi skar två bitar och tog upp som samntidigt. Iaf. tårtan var god :)

Satt och pratade mycket med T som jobbar på den där djuraffären jag hade hoppats på sommatjobb hos. Tyvärr vart det inget. De håller på att bygga nytt och det kostar massa så de hade inte pengar till att betala fler än de anställda. Men hon sa att jag gärna fick vara där nästa sommar eller kanske tillochmed på jullovet. Men om två veckor ska jag praoa på en annan djuraffär så jag ska kolla sommarjobb där ist.

Vi åkte hem vid 11 tiden då Sara var trött.


Söndag. Vaknade ungefär vid 10 av att jag slog huvudet i väggen :/ Inte direkt det man önskar att vakna av. Åt lite frukost och klädde på mig. Sen kom Mia till mamma och lämnade Valentino som var med henne ner till Rävlanda på utställning. Sa hej till henne sen gick jag in till marsvinen. Har bestämt mig nu. Prinsessan ska med och ställas i pet och ras. Cindra ska med och ställas i pet igen och klippt långhår. Jag vet att jag har sagt att Valbo sist var hennes sista utställning men efter att jag klippte henne och har gett henne kligröt har hon återhämtat sig lite i det "unga" igen.Ska bli kul att ha ganska många djur, eller djur att ställa i många klasser. Brukar ju bara ha Prinsessan i ras och pet och Cindra i klippt lh. När jag satt med Prinsessan i knät och smorde tassar ringde Åsa. Hon ville att jag skulle åka in till stan med henne för att hon skulle träffa A. Mamma och Sara skulle åka till Skärholmen och shoppa så de släppte av mig hon Åsa. Vi åt lite mat sen åkte vi in till stan. Träffade några kompisar och satt oss vid sjön. Sen kom A och några till. Alla vi virrade runt i stan ett tag och hälften åkte hem. Vi som var kvar virrade runt lite till och jag kom hem för en timme sen. Virrade runt på stan och gjorde igenligen ingenting i nästan 5 timmar. Lättunderhållande, jag vet.

Nu ska jag fixa klart det på marsvinen som jag inte hann innan jag åkte.

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards