Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 14 april 2008

Av Maria - 14 april 2008 20:40

Läste nyss om Engla. Det är helt sjukt. Hur kan man göra så?

Vilken jävla idiot! Han tänker ju inte hur de som känner Engla, hur de mår? Och Engla? Hur mådde hon när hon vart bortrövad tro? Vill nog inte veta..

Stackarn säger jag bara!

Och den där 42-åringen? Han borde ju få livstid tycker jag. Han kan få rensa sopptunnor eller nått. Om han ens är värd det!

Bara han inte kommer på fri fot, man vet aldrig vad han hittar på igen :/

Läste i Peek-a-boo´s blogg att man ska tända ett ljus kl 21:00 ikväll. Det ska jag göra. Gör det du med. För Englas skull.

Av Maria - 14 april 2008 17:41

Idag var det skola efter en skönt ledighet:)

Vaknade lite sent idag eftersom min dumma veckanklocka är helt knäpp. Den skulle ringa halv sju med gissa när det ringde? 20 minuter senare! Vaknade lixom 30 minuter innan jag skulle gå till bussen..men jag hann ändå..Fick bli lockigt hår idag eftersom jag inte hann platta det :/ Men men..det funkar det också. Hade min nya tröja på mig idag som jag köpte igår, den är sååå fin:)

Skoldagen var jätte bra. Jobbade mycket matte på matten, ganska mycket projekt. Gick igenom en mapp med massor av grejer som jag inte ens har kollat i sen ja..jul.Hittade mycket roligt, mycket skräp också!

Vi hade gympa idag, det var roligt. Jag och Åsa pratade med gympaläraren om att få leda en gympalektion någon gång. Det verkade jätte bra sa hon. Lite plus i betygen kanske ;)

När jag kom hem så gick jag och funderade lite på det där med moppekortet. Om man får något tillfälligt kort tills man fått de "riktiga" från Vägverket. Ringde polisen (inte 112) och frågade. Hon sa att hon var ganska säker på att man får ett tillfälligt. Det var kommentaren från polisen. Men hon sa att jag skulle ringa Vägverket för att bli helt säker. Ringde dit och där sa de att man inte får något tillfälligt? Vilka har rätt? Polisen eller Vägverket? Vägverket eller polisen? Kanske bäst att maila trafikskolan och fråga.

Ikväll ska jag med pappa och slänga skräp på returen. Vi har tömt förrådet så att min moppe skulle få plats :D, massa skräp vart det. Det ska slänga idag. Men jag har inte sån stor lust att gå ut nu. Det är inte alls roliga väder ute. Ser ut som om det kommer åska när som helst. Hua!!



Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards