Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 8 april 2008

Av Maria - 8 april 2008 18:51

Skoldagen idag var jättebra! Hann med mycket. Redovisning iövermorgon och vi är i stort sett klara, perfekt!

På väg hem från skolan började det regna, mer och mer, och mer..Det nästan öste ner. Alla gick eller halvsprang till tåget alldeles våta. Inte kul. Sen skulle man gå från bussen också i det där regnet som nu hade övergått till SNÖ! Liksom i april??Jag menar, hallå? Det är ju vår? Det ska inte vara snö.

När jag kom hem kollade jag på termometern, 2 grader.. hua. Här om dagen var det lixom 13 grader..Snacka om ömväxling. Har världens träningsverk idag. Vi hade ett jobbigt pass på gympan igår. Eller just då kändes det inte så jobbigt men nu..aj aj aj. Alla tjejerna i gruppen kunde knappt gå efter gårdagens pass. Men samtidigt var det lite skönt att träna sådär hårt. Jag gick ju på Friskis och Svettis några gånger förut. De jag gick med tyckte inte att det var något höjdare. Vet inte vad årsgränsen på gymmet är? Det kanske skulle vara något? Vi har ju en sån där crosstrainer hemma (tror det heter så). Kanske ska ta några minuter på den ikväll. En daglig aktivitet, kan man försöka med kanske?

Mamma sa idag att cindra inte alls låter lika mycket. Hon fick persilja igår och har fått idag..Den kanske hjälpte den här gången. Hoppas hoppas att snuvan försvinner. Dahira låter ingenting alls. Det kanske bara var lite damm i nosen som gick bort om hon nös eller så.

Sitter just nu och tittar på två marsvin som vi är djurvakt åt för mammas jobbarkompis. Har samtidigt Rix Fm på. Det ser verkligen ut som det ena marsvinet sitter och diggar musiken. Lite kul :p

Tog lite bilder på Dashira idag. Det var länge sen hon blev fotad.

Dashira är ju hela 3 år snart!

Lite halvdåliga bilder men de får duga :)


Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards