Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 6 april 2008

Av Maria - 6 april 2008 20:01

Nu är det skola imorgon. Helgen swichar förbi!

Letar fram vad jag ska ha för kläder på mig imorgon. Det blir nog en ljusblå/vit randiga tunika/blus som är i tvättmaskinen nu. Ett par mörkblåa jeans blir det till den. Ska också måla nageltopparna vita:) Fiiiint blir det!

Imorgon ska filmen som jag och Åsa har gjort visas för klassen. Pinsamt..

Vårbilderna som jag sa att jag skulle ta vart ju inte tagna..:/ Tog en gullig bild på Cindra och Dashira ist. Den finns på hemsidan under bilder 2008.

Jag har varit väldigt slö nu på kvällen, suttit vid datorn och surfat runt hela kvällen. Läst massor av bloggar, vart (är) inne på marsvinsspelet. Läst lite i marsvinssnack, suttit inne på msn och chattat med Jossan. Hon är verkligen värd en stoooor kram!! Jossan är en underbar vän som jag träffade på någon djursida när jag var ca. 9 år. Nu, för några månader sen började vi prata mycket på msn. Vi har ännu inte träffats. Skulle vara kul att göra det :)


Av Maria - 6 april 2008 16:29

Idag kom kusinen Johan med föräldrar hit. Mamma och hennes syster ( Johans mamma) åkte till Hedlandet och handlade lite. Sara följde med.

Då var det jag, pappa, Johan och hans pappa kvar här hemma. Vi fikade lite sen åkte vi ut och övningskörde lite med moppen. Vi har en inhängnad  grusplan en liten liten bit ifrån oss som jag kör på. Det går så bra:) Tränade och svänga. Körde skarpa " åttor", det gick jättebra:) Sen tränade jag också att skjutsa Johan och pappa. Det gick också bra. Nu är det bara 12 dagar kvar tills jag fyller år men jag får förarbeviset ca. 3 veckor efter. Om jag klarar provet.

Prinsessans sår som hon hade fått av Fijona på ryggen är borta nu. Tur.

Nu börjar man sakna utställning lite. Men det är ju så långt kvar tills det är utställning igen, ända tills i maj..

Nu ska jag cykla ner på affären och köpa vetekli till Cindra så att hon kan få lite kligröt:)

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards