Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 7 juni 2008

Av Maria - 7 juni 2008 19:49

Dagen började med att Åsa kom och väckte mig(!). Iof var klockan 11 så det gjorde inget.

Gjorde mig iordning för att sen åka in till stan och panikshoppa i värmen.

Gick in på hm en snabbis men hittade inget. Gick in på Vero Moda och hittade en jätte gullig klänning som jag har tänkt och ha på skolavslutningen och på bröllopet. Den är vit med små små rosa och gröna blommor på och resår över bysten.

När vi kom hem från stan bytte vi om och åkte till Malmsjön för att bada. Den var faktiskt ganska skönt i vattnet. Var där ett tag och åkte sen hem till Åsa. Efter några timmar kom mamma och pappa. Vi åt hon Åsa. Sen badade vi i poolen också. I en hel timme körde vi volleyboll. Jätte roligt. När vi skulle hem kom de på att taxin är jätte dyr ut till Åsa. Men då kom de på att deras dotter har moppe. Så, jag fick vara taxi. Först lämna pappa, sen tillbaka för att hämta mamma och åka hem med henne.

Idag vaknade jag vid 11 och gick direkt ut. Så härligt med det här vädret.

Det kom en familj från Uppsala och hämtade två marsvin. Dom får det säkert jätte bra!! Två barn i familjen som vart helt saliga när de såg marsvinen.

Sen åkte jag och mamma till en handelsträdgård och köpte blommor till trädgården. Jätte fint vart det. Har hållt på hela dagen och är helt slut nu. Ska nog slappa framför tven ikväll.

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17 18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards