Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 28 juli 2011

Av Maria - 28 juli 2011 13:51

Finns det något bättre än att sitta i bikini i en skön solstol, läsa en bra bok och äta melon?? Jag tror inte det! Det är vad jag har ägnat hela dagen åt, så skönt. Men boken jag läser är så gripande att jag måste avbryta lite då och då för att inte gråta ihjäl mig.


Gick från marcus efter att vi ätit tårta, han skulle iväg med en kompis men är hemma igen. Funderar på om jag ska ta mig dit igen, och byta solstol ;-) Hans matönskemål ikväll var pizza från pizzerian. Men pizzorna här är så flottiga att det är godare att äta ett paket smör. Jag föreslog kolgrill istället, får se om han går med på mitt förslag. Det är ju trots allt hans födelsedag!


Det är skönt att ha en ledig dag från jobbet, iallafall efter gårdagen. Det för multitryck hela dagen och jag stod och gjorde smörgåsar konstant från 9-16 då en kvinna (läs surkärring) kommer och menar på att vi ska jobba fortare för att hon inte vill vänta. Vill bara upplysa om att det är människor som står bakom smörgåsdisken och kassan. Sådana kunder kan vi lätt vara utan.


Men inga sura miner, det är sol!

Av Maria - 28 juli 2011 08:13

Idag fyller marcus år. Det har varit lite småjobbigt för honom att jag varit 18 men inte han ;-) Imorse var hans familj och jag och grattade honom, sjöng och åt frukost på sängen. Familjen har åkt till jobbet, marcus har somnat om, men jag hann piggna på mig och är inte trött längre..får sysselsätta mig vid datorn sålänge!


Vädret ute ser ännu lite oklart ut, blir det fint ska jag ligga och sola hela dagen, blir det fult kanske min och mammas ikea-trip blir av!


Ikväll är det fest för marcus, måste visa vad jag ska ha på mig sen, så snyggt!

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards