Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg under januari 2011

Av Maria - 23 januari 2011 19:15

Jag tycker att jag håller mitt nyårslöfte riktigt riktigt bra. Har inte impulsköpt något! Och köpa något onödväntigt tycker inte jag att gå på bio är. Jag kan väl inte stänga av mig helt från omvärlden. Fast marcus hade två presentkort så vi behövde inte ens betala!


Men lite shoppabstinens måste jag erkänna att jag har. Ser på alla reklamer hur fina kläder som börjar komma ut. Det är galen rea i alla butiker men jag har alla kläder jag behöver. Fast drömma kan man! Just nu drömmer jag om allt som har med våren att göra, eller ja, allt man kan ta på sig på våren. Vita tygskor, tunn jacka osv. Jag har verkligen fastnat för gröna byxor! Varför vet jag inte men jag är störtkär.


Så ganska exakt sånnahär tänker jag införskaffa mig när mitt nyårslöfte gått av stapeln. Och sen vita tygskot till det! Mmmmm ;-)

Av Maria - 23 januari 2011 14:16

Åh vad det är härligt ute! Jag och marcus var ute och gick ett par kilometer och det var så härligt! Solen värmer riktigt ordentligt! Självklart mötte vi massvis människor med hundar. Jag vill också ha!


Men faktiskt längtar jag till sommaren nu. Då man kan gå raka vägen från sängen till altanen och bara sola hela dan! Sommarlovet ser ut att starta med dunder och brak. Grekland precis efter skolavslutningen, hem efter för att direkt åka til Gotland och fira midsommar. Kan man få en bättre start eller!? Fast Grekland är inte spikat så jag ska inte lova något.


Nu ska jag ta tag i trimmningen tror jag!

Av Maria - 22 januari 2011 13:06

Gårdagens bio var bra! Verkligen rekomenderad! :-) Vi såg alltså Love and other drugs som hade premiär igår.


Kom precis hem från marcus och hade tänkt städa lite burar, men då har mamma redan städat allt! Den gullisen. Så jag ska ta och duscha och svida om för nästa bravader!


förresten alla smf:are! har ni sett det här!! Hur coolt som helst! Jag vill ha allt!


Ne nu ska jag höja musiken och göra mig iordning! :-D


Av Maria - 21 januari 2011 17:36

Ska alldeles strax kila iväg till bussen och mot bion! De har ju lagt ner biografen här i södertälje så det bir lång väg att åka! Men vi ska äta innan, jag hoppas på kolgrillen! ;-)


Förkylningen vägrar ge sig och jag låter värre och värre för varje dag som går, hes plus täppt som en galning, snygg kombo! Men med mitt alternativ till te så klarar jag mig galant igenom den! honungsvatten :-)


Imorgon måste jag trimma. Jag har faktiskt trimmat en gång sen utställningen men det är nog dax igen. Det är bra att mina classmates håller koll på mig, när jag säger att jag inte har något att göra på kvällen säger de, trimma då ;-) haha.


Nu ska jag ta och kila, adjöss!

Av Maria - 20 januari 2011 19:59

Här har det varit Gordon Ramsey nivå på middagen! Jag och mor min lagade tonfisk med grekisk röra och zuccininystan! Alla lärare som i två år tjatat om att man inte ska äta tonfisk, var vänlig blunda ;-)


Annars så har jag pluggat matte och djursjukvård! När man varit sjuk är det lite att ta igen men det var lätt gjort :-)


Imorgon är en kort dag och på kvällen lutar det åt bio! Mysigt :-)


Nu ska jag ta och fortsätta med djursjukvården.

Av Maria - 19 januari 2011 14:00

Blev hemma idag med. När klockan ringde vid 5 kändes det som om jag blivit helt mörbultat. Det var bara att stänga av klockan och somna om. Sov ett par timmar till och nu är jag frisk som en lärka. Eller rösten tar en brejk emellanåt och är täppt som en jag vet inte vad. Men pigg är jag nu iallafall! Det var en snabbing dedär! Det tråkigaste med att vara sjuk är att man är så ensam om dagarna. Igår kom alla i familjen hem sent och marcus var inte hemma. Så jag fick titta på alla värdelösa program och deras repriser. Men idag började marcus sent så han gick precis till bussen efter att ha kommit hit vid 11. Och mamma kommer hem om en timme. :-)


Sitter och tittar ut och surar för att jag inte har en hund här hemma med och kunna springa på lägdan i det här underbara vädret med! Det är bara att inse, jag har ingen hund och det är inte sjysst mot hunden att skaffa en nu! punkt.


Måste bara glänsa lite med vårt nya schema som börjar nästa vecka!

nu ser ni inte tiderna men det går att se rätt bra ändå hur dagarna ser ut!  

Av Maria - 18 januari 2011 20:42

Gnagarboden var och sponsrade med otroliga priser på vår utställning i Kallhäll. De hade även försäljning av en massa tillbehör till främst marsvin iochmed att det var marsvinsutställning. Men de har även en webshop där man kan handla eller besöka deras butik i Sollentuna i Stockholm.

Rekomenderar starkt att kika in! http://webshop.gnagarboden.se/


Här är de där tunnlarna jag har pratat om, som förövrigt snart är uppknaprade här hemma i burarna!

Av Maria - 18 januari 2011 11:11

Ligger här och snörvlar och hostar och har mig. Det är för att jag var hos marcus när han var sjuk och dann. Och  såklart blir jag smittad. Så länge inflammationen inte tar stryk är jag glad. Och te kan jag ju inte dricka, det känns som att hälla eld i magen. Varm mjölk med honung kanske, om det ens är gott..

Näe det ska jag gå och testa sen ska jag bara ligga här i soffan och snörvla!

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards