Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 27 september 2010

Av Maria - 27 september 2010 19:18

I helgen såg jag, marcus, mamma och pappa på Remember Me.

En helt fantastisk film! Klart värt att se. Sen att det är Robert Pattinson är ju inget minus ;-)

  

Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.

Av Maria - 27 september 2010 18:21

Usch vad det blåser kallt ute. Det är riktigt rått och äckligt! Tror nästan att jag måste baka lite äppelpaj, det låter ju galet gott!


Skoldagen idag var kort och ovärd som jag sa imorse :-p Men tågen hade fixats någolunda när jag kom till stan så jag behövde inte ta ersättningsbussar!

Nu har jag precis pluggat en hel del samhälle, det ska in nästa vecka. Ett tråkigt arbete om politik..Inte min grej men jag gör så gott jag kan. Helt ärligt bryr jag mig inte om samhälle. Bara jag får G blir jag nöjd.

Idag har jag kommit på en sak, klasskompisar är inte alltid bara klasskompisar. De kan vara hejdundrans bra vänner också!


Nä nu blir det äppelpaj ( och te framför idol!)

Av Maria - 27 september 2010 08:17

Mamma ringde imorse vad halv 8 och sa att tågen var inställda och det går ersättningsbussar halva vägen. Precis vad man önskar sig en måndagsmorgon :-)


Men jag börjar 11:15 så jag behöver inte åka så himla tidigt ändå, tar en tidigare buss för att ha lite marginaler. Känns faktiskt ovärt att åka till skolan idag då jag bara har två små fjuttiga aptråkiga lektioner. Men tråkiga lektioner är också viktiga..


Nu ska jag försöka klämma i mig lite frukost för att om ett tag gå till bussen och hoppas på att jag kommer hem innan midnatt ikväll :-p

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards