Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 13 september 2010

Av Maria - 13 september 2010 21:16

Idag när jag var hemma passade jag på att fota Betty och Cleo med deras rosetter.

   

Mina fina tjejer :-)


Lite ommöbleringar i burarna har det blivit nu på kvällen. Amelia som nu vuxit på sig och blivit et normalstort marsvin har fått flyttat in till Zambezi och Elsa. Chindira har fått flyttat ner i ungdjursburen för hon bråkar så mycket med ena syrran. Så stämningen i ungdjursburen nu är lite stram och ingen vågar riktigt röra sig. Chindira går och försöker puckla på dem emellanåt. Men de har fått hö och kligröt så de har annat att tänkta på :-)

Hoppas att det blir fina bebisar från Amelia, det är vår första cream födda i nybackens som får ungar isåfall!


Har precis anmält till kallhäll, anmält till mig själv :-p Tänkte att det är lika bra att jag gör första på mig om det blir några problem. Har även trillat in en del anmälningar till. Så snälla snälla ni, anmäl inte i sista sekund!

Av Maria - 13 september 2010 19:14

I helgen var det då NM. Jag är hel nöjd med våra insatser! Underbara Cleopatra blev inte mindre än BIS 3 i Ungdoms- NM och Betty BIS PET 2 i Ungdoms-NM. Så två fina rosetter och en pokal har utökat samlingen i marsvinsrummet.


Något jag gjorde under helgen också som jag är super stolt över är att jag skrev för ena engelska domaren. Jag som är så rädd att prata engelska! Men det gick bra och det vart inga större missförstånd :-)


Något som hände under helgen också var att jag fick så galet ont i bröstet. Det började i lördags eftermiddag och har ännu inte släppt. Det gör så ont att jag knappt kan äta, så jag väntar med att äta tills det verkligen är nödvändigt. HAr varit hemma från skolan idag och ställt in jobbet som skulle varit på Djurhuset ikväll. Imorgon har jag tid hos läkarn och hoppas på att få något starkare utskrivet. För diklofenaken jag åt är slut nu.


Tänkte ta och lägga upp lite bilder på facebook från helgen så ta en titt där vetja!

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards