Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 18 september 2010

Av Maria - 18 september 2010 15:03

Nu kan jag inte låta bli längre, måste lägga ut en bild på mina favvisar jag hittat på hm´s hemsida. Blir jag inte pigg och kan gå på stan snart får jag spel.

Det är den gröna jag vill ha. Men för att se hur den ser ut visar jag den på modellen också. Nu ska jag drömma mig vidare och försöka stilla mitt shoppingbegär litegrann :-p  

Av Maria - 18 september 2010 12:25

Igår var vi till läkaren igen. Då de smärtstillande jag har inte hjälpte. Tidigare har jag tyckt att den läkaren varit jättebra, men allt ändrades igår.

Jag kommer in och säger att det gör så ont att jag inte kan äta och undrar om det finns något man kan göra. Då klämmer han ur sig "Det är väl bara att äta, du får lida lite. Ät potatismos" Jag säger att jag redan har provat potatismos och inte ens vatten går. Men han menar bestämt på att jag kan äta potatismos. Det gör så fruktansvärt ont, och av förnedring av läkaren börjar jag gråta. Då skrattar han och säger; stora flickor gråter inte. Jag kan skriva ut tabletter starka som knark åt dig om det är det du vill.


Som tur var hade jag mamma med mig som stöd. Utskrivet fick jag iallafall smärtstillande för tydligen hade inte det han skrivit ut tidigare varit det utan bara antiinflammatoriskt. När jag kom hem tog jag en på en gång, först vart jag jättepigg och livet kändes som en dans på rosor. Lagomt tills jag hann bli glad blev jag alldeles groggy och somnade på stört. Sov någon timme och vaknade till middagen. Fick i mig ett tortilla bröd och lite tacoköttfärs. Det var underbart gott. Men min magsäck har ju krymt så mycket så jag blev ju proppmätt på det lilla.


Imorse kunde jag äta lite yoghurt men tänkte ta lite näringsdryck snart.


Under veckan som jag varit hemma har jag suttit och drömt mig bort på HM´s hemsida. Har hittat lite som jag sååå gärna vill ha. Trodde igår precis när jag tagit tabletten att jag kunde åka till stan idag men när jag vaknade imorse kunde jag bara glömma den idén.


Sen vill jag bara säga ett stort tack till alla som varit så söta mot mig, klasskompisar, vänner, mammas vänner, "arbetskollegor". Men framförallt min mamma, hon har varit rent av en ängel.

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards