Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 26 september 2010

Av Maria - 26 september 2010 18:54

Lite plugg har jag fått gjort. Jag har ju lovat mig själv att inte plugga på helger men jag hade ändå ingenting för mig. Tror jag har missat en hel del uppgifter som getts när jag var hemma så jag måste ta tag i det imorgon och fråga när de ska in.


Nu sitter jag här och äter nötter och lyssnar på musik, alldeles strax ska vi äta sen blir det nötter,te och datorn som gäller ikväll!

man måste ju utnyttja webkameran på min nya dator ;-)  

Av Maria - 26 september 2010 16:50

När jag kom hem från marcus idag satt familjen och rensade litervis med svamp vid köksbordet, mumma! :-D


Expot igår gick bra. På förmiddagen satt jag vid ansiktsmålningen och på efter var jag i fågelrummet. Tyckte dagen flöt på bra på treorna hade gjort ett bra jobb! Åkte direkt hem till marcus efteråt, slängde mig i duschen för att sedan fira hans mamma. När det var gjort drog vi vidare till en kompis och var där hela kvällen. En rolig kväll med ett par människor, runt 12 snåret började vi röra oss hemåt och, håll i er nu, gick 3 km! Duktigt gjort tycker jag.


Nu är jag som sagt hemma. Marcus skulle in och träna. Han är duktig han, önskar att jag också var det. Men nu får jag faktiskt inte träna men när den här skiten är över lovar jag att jag ska träna, jag måste faktiskt det säger läkarn. Oj oj oj..


Har tänkt att skicka iväg anmälan till Valbo idag, det blir ett stort gäng som följer med, tror nog aldrig jag haft såhär många med mig någonsin. Gänget ser ut följande:

Betty Queen - pet

Beata Queen - pet

Chindira - pet och ras

Cleopatra - pet och ras

Desideria Queen - pet och ras


Det ska bli roligt att ställa Desiderna, hon är så vacker! Men jag måste sätta igång med att trimma också..Tror det är en del på crestedtjejerna också för jag har inte hållt efter sen NM. Nåja, nu ska jag försöka få ordning på allt skolarbete.

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards