Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 20 september 2010

Av Maria - 20 september 2010 20:55

Som jag skrev tidigare idag hade jag en kort skoldag. Gick bara från 11-14. Dessutom fick vi sluta lite tidigare för våran lärare i projekt och företangande var så förkyld.

Efter skolan stannade jag förbi stan och skulle köpa den där skjortan och legginsarna. Men bilder kan verkligen lura! Skjortan var ju inte allt så snygg som den var på bilden och legginsarna var slut. Men med mig hem fick jag en, ja vad ska man säga. Som en jacka fast man har det innomhus. En kofta med hål i. Äsch jag får ta bild imorgon och lägga ut! Helt omöjligt att förklara ;-p

När jag stog i rulltrappan i ett av varuhusen åkte den över Hälsokost och precis i dörren står det naturgodis 29kr. Jag kunde inte låt bli utan åkte ner med rulltrappan igen och köpte med mig en lyxblandning med torkad papaya, anannas, cashewnötter och sånt smaskens. Den satt jag och knaprade på på bussen påväg hem, det tar ett tag att äta upp en nöt för mig ska ni veta, som behöver puréa all mat :-p


Hade också sett en annons i tidningen häromdagen på någon tandkräm och munskölj på apoteket som skulle göra tänderna vita. Men det fanns inte hemma på det apoteket jag var in på och jag orkade inte springa runt på alla i stan.


Imorgon är det sovmorgon och jag ska inte åka hemifrån förän halv 10. Eller asså jag vet inte om jag har förska lektionen för att det är med läraren som kände sig sjuk idag. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Men som den ansvarsfulla och duktiga elev som jag är så ska jag nog stå där kvart över 11 i hopp om att läraren är frisk. (Men å andra sidan gör det inte så mycket om den lektionen hoppar..)

Av Maria - 20 september 2010 19:19

  

Av Maria - 20 september 2010 10:54

Jag fick faktiskt lite dåligt samvete eller vad man ska säga för mig själv, att jag inte är mer insatt i partierna och så. Igår kunde jag inte sova och mamma satt uppe och kollade på tv, så jag knatade upp och tittade med henne. Tro det eller ej på valvakan. Men jag blev inte mer klok för det :-p


Nu ska jag inte vara så tråkig som jag sa att alla tidningar var utan prata om något annat.

Nu sitter jag i skolan efter att ha sovit heela tågresan. Antingen är jag bara måndagstrött eller så har jag inte fått upp orken ännu.


Men förhoppningsvis blir jag piggare så jag kan gå på stan efter skolan, jag slutar redan vid 2 och har inte börjat ännu!

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards