Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 4 september 2010

Av Maria - 4 september 2010 22:14

Har precis storstädat rummet, dammsugit varenda vrå och torkat allt som går att torka, vet inte om jag skrev det igår men garderoben har fått sig en omgång den med. När jag ändå var i farten tänkte jag göra om lite här, gör ju om lite titt som tätt. Tycker bilden på Cleo jag har på bannern är så underbar! Kanske blev lite trist med allt svart men det får vara såhär tills jag kommer på något bättre :-)


Fundrar på att snart gå och besöka sängen. Imorgon är en dag med syster planerad, shopping på stan och ett busskort ska inhandlas så jag kan åka på kvällar och helger också. Så irriterande nu när man måste åka senast 7 på kvällen. Lagom när allt börjat typ ju :-p

Av Maria - 4 september 2010 19:41

Åh vad det är härligt att vara ledig! Efter att ha sovit 14 timmar inatt var jag utvilad när jag vaknade 10 imorse. Ja, jag la mig klockan 8..


Ändå har jag gjort mycket idag, men i lugn och ro, kunnat börja och slutat när jag vill, gjort andra grejer före. Först var jag och mamma till taxinge på en trädgårdsmässa, jättmysigt. speciellt när vädret var så fint. Vi köpte en hel del blommor till framsidan som vi gjorde iordning sen :-)


Marsvinen har fått det fint i burarna och sitter just nu och smaskar på kligröt. Cleo och Chimaria har även fått vara med om hemska pincetten stackarna. Först avskydde de att trimmas med efter ett tag är de så lugna att de tillochmed kunde stå på plattan medans jag trimma. Nu är det bara lite småfix kvar sen är de världens vackraste. Chimaria har faktiskt blivit riktigt fin! Ska bli så kul att få visa upp henne! Cleo är också fin, men cresten lever sitt eget liv :-p

På lördagen ska jag upp 13 gånger. På 5 djur. Som tur är har jag folk som jag vet gärna hjälper till ;-)

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards