Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 5 september 2010

Av Maria - 5 september 2010 20:29

Marcus är sjuk, så han kan jag inte träffa och har plågats hela helgen plus veckan. Men nu säger mamma att hon börjar känna sig mosig. Tror nog att jag stänger in mig i karantän så jag inte får baciller på mig. Jag är inte bacillrädd men jag kan verkligen inte bli sjuk till veckan. Alla nya kurser drar ju igång efter som jag varit på skansen sen jag började. Sen är det ju NM till helgen och jag som är huvudansvarig för alla aktiviteter kan ju inte vara sjuk!

Så nu har jag införskaffat mig C-vitamin brus och druckit någon hemsk grej som ska förhindra förkylning. Ska nog skicka över lite till marcus också så han blir frisk för jag blir tokig snart.


Nu vet ni det, kände bara för att skriva :-p

Av Maria - 5 september 2010 17:17

Nu har precis ett telefonmöte gått av stapeln med styrelsen. En sista check inför NM sådär och även lite preliminär planering :-)

 

Annars idag har jag varit på stan med syrran. Kom hem med två halsdukar/sjalar som jag länge suktat efter, strumpor och en ansiktsmask. Köpte också ett busskort så jag kan åka på kvällar och helger :-)

 

Jag måste bara visa min tröja jag köpte förra veckan med leopardmönster, älskar den!

        

är den inte snygg!? :-D                                sen mitt nagellack som jag är störtkär i

 

Medans jag ändå är igång med bilder kan jag visa en bild på Chindira vi tog igår. Förresten kom jag på nu att jag har nog sagt Chimaria hela veckan, men creamen heter ju Chindira. Så går det när man har två djur med lika namn..:-p

Tycker hon är ljuvligt söt! Ska bli så roligt att få visa henne. Det är faktiskt den första egenuppfödda jag visar i ras. Om man inte räknar med Betty som visades en gång. Hon med ljus magen. Men det hon är den första "fina" om man säger så :-) 

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards