Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 9 september 2009

Av Maria - 9 september 2009 18:54

Sitter med Doris i knät. Vilken tjej!

Har bara haft henne uppe små korta stunder tidigare men jag tänkte att om jag tvättar händerna nu och struntar i att pussa på henne ska det nog inte vara någon fara. Jag är trots allt pigg nu! Hon är det mest rogivande djur jag sett! Hon är precis som en hund när den ska lägga sig, går fyrtiosju varv i korgen för att hitta en bra plats att ligga på, ni vet. Så gör hon i mitt knä, när hon väl hittat något, gosar hon ner sig och ligger där bra länge tills hon gör om samma sak, går runt fyrtiosju varv. Emellanåt gäspar hon och tvättar sig lite grann. Störs inte av att jag knäpper på datorn eller trycker upp en kamera i ansiktet på henne! Nu fick jag ingen bra bild på när hon var som sötast (ni ska se nu! *smälter*) Men några söta bilder fick jag som jag tänkte dela med mig av.


            

  

ser ni hur benen bara hänger?     

charmörblicken ;)

  

   definitivt pussvänlig nos!! Kan säga att ni kommer få pussa på henne i Kallhäll, HON SKA MED!

  

   Skruttan! :)


Sen har jag och mamma även fotat Alvar idag. Ett ord för honom - cool!

      

Av Maria - 9 september 2009 11:34

När jag säger/skriver så tänker jag på min bästa vän S, hon säger alltid så.


Egentligen har jag inget kul att berätta. Väntar på att Bea ska tjocka på sig, på fredag är det tre veckor sedan hon vart parad. Kanske liite tidigt att känna något än. Var in till marsvinen igår och stog där inne och bara tittade på de små livet. Vad stolt jag är. Alla djuren jag har, förutom Prinsessan har glidit in på en räkmacka i marsvinsrummet. Eller man kanske ska säga kommit in på silverfat, för det har inte varit några dåliga djur!! När jag tänker efter..vad har jag gjort för att lyckas få ens erbjudandet av alla dessa djur? Titta bara på Summer Secret. Som hade en mil med titlar. Min ängel. Och lilla skrutten Bea som har kammat petbord som rasbord. Ja, jag är stolt!


Sitter och har en intressant diskussion med Sara på msn just nu. Det började med att jag sa att jag hade besökarrekord igår på 61 stycken! Typ 20 mer än vanligt! Och vi sa det att när man skriver om något hemskt som hänt, så ökar antalet. Igår var jag på ett himla blogghumör och bloggade om massa onödigt - som en bloggerska.

Brunettmaria - en bonläpp från Södertälje. Pluggara norr om stan.

Ska man bli bloggerska kanske? Om inte annat tjänar man ju något groteskt med pengar!!! Men då ska man ju blogga 4 gånger i timman om att man varit på toa, hämtat posten och sånt viktigt.

Nu ska jag gå och hoppa in i duschen, sen äta lite!

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards