Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 16 februari 2009

Av Maria - 16 februari 2009 19:48

Jajemän! Ålga sitter förtillfället och tvättar en liten stor skrutt.

En unge än sålänge! första intrycket bådar gott. superfin ser den ut att vara! Har fått Ålgas jordklot till ögon! Ser även ut att ha dasslocks öron!

Var inne och kollade nu, det bubblar på bra på ena sidan magen och hon har lite sammandragningar nu och då. Så en unge till är det nog.

Burkompisen Nilma hjälper snällt till att tvätta bebisen :) Även Debora som är 4 veckor gammal är där och tvättar lite. Medans Lexia sitter i ett hörn och ser allmänt avundsjuk ut. Det gör hon alltid när någon av burpolarna får ungar.


Annars då. Jag har varit hemma idag. Vaknade med en hals som inte var rolig. Kändes som om jag svalt en stor fotboll. Kändes alldeles tjockt och konstigt. Och sved.

Så jag vart hemma och har faktiskt gjort klart hela kapitlet med procent i matten. Ska ringa någon och kolla vad mer som ska göras. För jag ligger fortfarande lite efter. Men det jobbar jag ikapp imorgon :)

Hade tänkt att gå till skolan imorgon då vi skulle ha spanskaprov. Men eftersom vi tydligen fått en ny lärare idag (en äkta spanjor!) så blev provet uppskjutet tills på torsdag. Så då behöver jag inte sitta i skolan och snora och känna mig halvdann. Nu sitter jag och dricker eukalypturhonungsvatten i hopp om att halsen ska bli bra. För någon timme sedan började jag hosta och nysa också. Hoppas det ger sig. Har inte tid at vara sjuk nu. Det är så mycket prov och inlämningar i veckan.


Än sålänge bara en bebis! E ska hon/han börja på:)

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards