Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Maria - 7 februari 2009 16:11

Mitt tredje försök idag till att blogga! Jag har skrivit två hela inlägg men sen kastat för att det i princip bara var struntprat. Men nu har jag tråkigt och ni får höra lite struntprat ändå :)


Vaknade imorse vid 4- tiden (IGEN!?) panikslagen med känslan att jag missat något viktigt!? Varför gör jag så för? Jag tycker det är lite läskigt..

Jag känner mig inte stressad på något vis. Men jag kanske är stressad bara att jag inte vet om det. Men det är lite småjobbigt att vakna så tidigt med den känslan.

Jag somnade om iaf och vaknade vid 10 av att Kajsa hoppade upp i sängen och började slicka mig på pannan. Jag har då en go katt! Även om hon är lite speciell (med betoning på lite) så är hon ändå min favvis :) Sötungen min :)


Mamma och Sara höll på att städa för fullt när jag kom upp. Förstår inte hur man kan vara uppe och städa så tidigt! Och då hade dom säkert hållt på någon timme! Morgonpigga saker det där..

Men jag åt lite frukost och började städa jag med. Ett riktigt team-work hade vi! :)

Så nu är hela huset städat och de skiner om varenda hörna.


Syster ska ju ha en tjejkväll ikväll som en lite tidig födelsedagsfest. Vi andra i familjen har blivit beodrade till att inte vara hemma. Jag erbjöd mig som lekledare men hon nappade inte riktigt på den idén (?)

Jag vill ju också sjunga singstar..

Men jag,mamma och pappa ska iväg till ett par kompisar här i området.

Där blir det mat och melodifestival-koll. Vi lär säkert kolla på bilder också, det gör vi alltid när vi är där..Pappan i familjen är liksom "big fan" av systemkameror. F ö har dom två mega söta Golden Retrivers. Doris och Alfons. Jag gillar dom ja! :D


Tidigare idag var det en familj här och köpte Cornelius. Hans bror, Clarence aka Stringis har nog den ballaste teckningen jag sett på ett marsvin - stringkalsonger! Därav smeknamnet Stringis :) Måste fota han och lägga ut bild här någon dag!


Sådär ja, det vart ett inlägg ändå:) Lite halft värdelöst men.

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards