Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 9 februari 2009

Av Maria - 9 februari 2009 17:18

Ja, mitt mattehuvud..det är..inte så bra.

Imorse när jag slog upp ögonen kände jag att - shit, den här dan kommer blir toppen!"

Jag åt tillochmed frukost idag, så glad var jag. Kände att det skulle bli kul att gå till skolan och jobba. Kom till skolan, tog fram mina kopierade papper från den lättare matteboken.Efter en kvart låg de ihopknöglade och sönderrivna i papperskorgen. Jag fick fel på vartenda litet tal!

Vart så sur att jag vägrade jobba mer med matte eller något annat att jag satt mig och stickade virkade. Jag gav upp min stickning efter så många gånger jag började om, så jag började virka. Bra iof eftersom vi hade slöjdläraren som lärare då. Jag virkar en mössa! Den kommer bli riktigt fin!! Den kommer jag ha i fjällen när vi ska dit! :) Jag kände mig verkligen som en mormor idag, satt och virkade och gungade lite vackert på stolen. Saknades bara glasögonen och läslampan. :p

Förklarade för pappa hur sur jag blev på mina mattepapper. Han sa lugnt och fint; - hämta en miniräknare så ska vi räkna lite matte!

OCH NU FATTAR JA!

Blev så himlans glad! Så imorgon ska det jobbas matte må ni tro! ;) Jag ligger efter lite..för att jag inte förstått..

Nu ska jag gå och gosa med mina små marsvin ett tag :)

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards