Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 4 februari 2009

Av Maria - 4 februari 2009 09:15

Igår när jag var på stan vart jag så extremt skakig på händerna helt plötsligt!

Jag kunde inte smsa. Det gick inte. Tröck på alla knappar förutom den knappen jag skulle trycka på. Sen skulle jag skriva på kvittot på Lindex, det var knappt så man såg att det stog mitt namn. Och vart även yr när jag kollade i små speglar. Jag gick och köpte mig en korv, då vart det lite bättre. Jag hade inte ätit ovanligt lite, nästan tvärtom!

Hade lyckats klämt i mig två frukter, en stor drickyoghurt + maten i skolan. Iof inte mkt men det brukar jag inte göra. Men jag brukar heller inte äta frukt på dan. På kvällen sen var skaket helt borta.

Men inatt vaknade jag några gånger med en konstig känsla. Och imorse när jag gick upp ur sängen höll jag på att trilla. Sån tur var låg madrassen kvar från när Sara var här..Och jag hade ett konstigt tryck i huvudet.

Tänkte att jaja, nyvaken och trött..

Gick på toa och gjorde allt i vanlig ordning. Men när jag skulle sminka mig och tittade mig i spegeln vart det helknäppt i mitt huvud! Spegeln vart alldeles bubblig på något vis. Sa till pappa att jag blir hemma idag. La mig i sängen igen och har sovit till nu ungefär. Var fortfarande snurrig när jag klev upp. Trycket i huvudet är kvar. Men eftersom det vart bättre igår när jag åt så har jag just ätit tre mackor och en stor kopp varm choklad. För choklad är ju ganska sockrigt. Tänkte om det är blodsockret som knasar.

Tog tempen också, hade 37,0. Vanliga fall har jag 36,4. Men det kan också vara att jag har ett varmt täcke. Hoppas bara det inte är min tur att åka på influensan nu! Men då lär jag ju ha blivit sjuk tidigare. Eftersom resten av familjen insjuknade med en dags mellanrum. Kan kanske vara att jag är nervös inför nationella och så. Men jag känner mig inte nervös? Jaja..


Nu ska jag läsa runt i lite bloggar sen ska jag försöka mig till att plugga lite!

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards