Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 23 juni 2010

Av Maria - 23 juni 2010 23:28

Igår sa jag ju att jag tänkte ta det lugnt dag..

Men när mamma kom hem från jobbet igår sa hon att några tjejer hade frågat efter mig (jag var ju där i fredags ett par timmar). Så när jag ändå var ledig tänkte jag att jag kunde komma på ett tag. Så idag har jag dansat kring midsommarstång, ätit glass och jordgubbar och busat med söta barn :-)


Åkte hem efter lunch och bytte på djuren som jag tänkt. Det var inte så mycket, mest några hörn. Sen la jag mig ute i solen någon timme och pluggade lite körkortsteori, det är inte ens 10 månader kvar tills jag fyller 18 så det är bara att börja ;-) Nej men det känns skönt att börja i tid, och då har jag dessutom en anledning att ligga i solen, och samtidigt göra något vettigt!


MEN imorgon har jag tänkt att ha en hyffsad lugn dag iallafall. Ingen klocka ska ringa och jag ska sova ut så länge jag vill. Sen ska jag bara ligga i solen i fleeera timmar (och kanske plugga lite?). Tvätta känns som en viktig grej för garderoben börjar bli tom. Inte förän på eftermiddagen ska jag in och handla med Åsa, rekvisita till vår mångkamp på midsommar! ;-)

Sen efteråt ska jag hem till marcus och ta farväl då han åker till spanien i en vecka. Som tur är åker han inte förän på fredag vid lunch så jag kan sova där!


Nu har precis blivit djuren nattade och det är nog dax för mig själv också :-)

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards