Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 12 juni 2010

Av Maria - 12 juni 2010 21:20

Var in och pussade på mina marsvinsbebisar nyss och kvällens pussoffer blev Chindira. Jag har kärat ner mig totalt i henne. Tycker att hennes halvsnea crest ger ett sånt galet charmigt uttryck. Hon ser så ball ut! Fick ju lära mig att crestarna ofta rättar till sig när de byter till vuxenpäls. Så förhoppningsvis har hon inte en sånhär crest hela livet. Fast för mig gör det inget, det är var på domarbordet det inte är så omtyckt kanske. Saken jag ville komma fram med var att kameran åkte fram. Och jag måste bara visa min stora kärlek!

Färgen visar sig inte allt rätt. Men lampan tänd och ingen blixt blir den konstig. Men söt som socker är hon ändå!


Nybackens Chindira

    

Av Maria - 12 juni 2010 20:32

Just nu står en Herman inne i ungen som mamma tagit hand om hela veckan. Riktigt smaskig ser den ut med choklad, hasselnötter och allt vad den innehåller! Så om en timme eller så blir det fikadags, tur att inte syster är hemma = mer åt miiiig!!


Har alldeles nyss klickat hem lite kläder från HM. Eller bara en klänning och en kjol. För såklart så lagom tills jag bestämmt mig vad jag vill ha och allt är min storlek slut. Men två saker hittade jag som kommer in till posten mitten på Juli. Hoppas de hinner hem innan jag åker till Göteborg bara, det är ju då jag vill ha dem!


Ikväll blir en tidig kväll för jobb står på schemat imorgon! Såg att vädret har ändrat sig och ville nu vara soligt! Hoppas på många kunder! Nu är det en kvart kvar till fika, nammi

Av Maria - 12 juni 2010 13:31

när det är sommarlov håller man inte koll på dagarna. Var helt säker på att det var söndag idag, fast det var lördag. Tur var väl det för jag ska jobba på söndag :-p


Har alldeles nyss läst bekräftelsen till Linköping. Ska äntligen ställa mina selftjejer igen, känns som evigheter sen! Så nu ska vi ta och damma av dom lite och fila tassar ;-)


Idag har jag knappt några planer, ska iväg till Sköndal och fira min kusin som tagit studenten, jag ska fråga om jag får köra :-) Sen blir det nog mys med marsvinsbebisar heeela kvällen! :-D

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards