Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 10 juni 2010

Av Maria - 10 juni 2010 20:33

Här kommer ett extremt onödigt inlägg. Men jag har lust till det, såhär i början på mitt sommarlov ;-)


Alldeles nyss var jag in till marsvinen och jag och mamma anar att Cleopatra (crested pew:en) har tendenser till ögonbryn. Hennes crest är av ett slag som den inte ska vara. Om hon hade varit av de lugnare laget hade jag kunnat fota den men det känns som en alldeles för omöjlig uppgift nu. Iallafall så är det ett centrum och sen ner mot nosen går det som en tvärgata. Det gör att cresten delas enda nere vid ögonen, och hon ser riktigt arg ut! = ögonbryn..inte önskvärt. Men det känns inte som en sån stor grej. Bara Junipher överlevde och födde mer än en levande unge är huvudsaken för mig! Nu är de 1 vecka och 4 dagar så läget känns stabilt. Det blir dags att regga dem snart tror jag.


Jag och min bästis Åsa ska ju som sagt till Göteborg i mitten på juli och det känns som att min garderob måste uppdateras lite innan dess. Lite fina kläder kan ju vara kul att ha iallafall, Åsa är alltid så fin. Så jag har klickat runt lite på HM och har hittat en del, enkla men ändå fina sommarkläder. Bara för att göra det här inlägget ännu mer ointressant än vad det redan är tänker jag lägga ut bilder på det som jag kikat på.


        

Sådär, nu vet ni det ;-)

Det här var nog det tråkigaste inlägget jag skrivit på alla dessa två år det här bloggen funnits :-p

Av Maria - 10 juni 2010 17:35

Idag ringde klockan 7. Jag skulle med Marcus till hans skolavslutning, eller ja egentligen alla i "gängets" skolavslutning. De går ju på samma skola. Efter att ha fått sett och kramats med alla vänner man inte ser varje dag var det i princip dax att åka hem igen :-p Men det var trevligt!


Efter det har jag inte gjort någonting i princip. Jag har bara städat två marsvinsburar, överraskat mamma med att ta disken tills hon kom hem, druckit två koppar te och ätit ett dubbelt havreflarn med choklad emellan. Tagit fram min banankaka ur frysen jag gjorde häromdagen av alla de tusen bananer mamma fick från jobbet. Kände att jag skulle bli sugen på det ikväll ;-)


Igår skickades anmälan till SM in. Och SM festen betalades. Startordningen ser ut följande: ;-)

Betty Queen - pet

Beata Queen - pet

Debora Jo - ras, grupp

Izzoz - ras, grupp

Kajsa Kavat - ras (utställningsdebut!)

Kulla Gulla - ras (utställningsdebut!)

 

Kajsa Kavat och Kulla Gulla har lite charmiga namn tycker jag. Men de är efter Ylva Yster så lite fjolligt fick det lov att vara!


Nu tror jag att banankakan har tinat så pass mycket att man kan äta de längst ut!

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards