Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 12 augusti 2008

Av Maria - 12 augusti 2008 21:38

Idag när jag satt på moppen påväg till en vän som bor femtioelva mil ut i skogen som jag och två till hade tänkt att våldgästa så tänkte jag hur roligt livet egentligen är!

Man tänker inte på det så ofta, inte jag iaf.

Men då, när jag satt på moppen, i regnet, i bara kofta, så tänkte jag på det.


Som när vi köpte Prinsessan, då såg jag fram emot att ställa ut henne och se henne bli en stor fin tjej. När jag ställde ut henne såg jag fram emot att någongång vinna. När hon vann vart jag så lycklig att jag började gråta.


När vi började leta hane till henne såg jag fram emot att hitta någon fin. När vi hittat en såg jag fram emot att få hem den. När vi fick hem den såg jag fram emot att Prinsessan förhoppningsvis ska bli dräktig. Den drömmen är inte slut än.


Jag ser alltid fram emot massor av saker. Det gör mig glad:)

Jag kom också på när jag satt på min moppe och puttrade fram att allt, eller det mesta som gör mig glad kretsar kring marsvinen. Marsvinen är verkligen livet! Dom är mitt allt. Om jag inte haft marsvin, vad hade jag gjort då? Gymnastik? Om jag inte hade öppnat ögonen för marsvin och utställningar, vilken person skulle jag vara då? Antagligen lite blygare. Allt på utställningarna är så trevligt! Man har sina vänner, vänner som inte suckar om man nämnet ordet marsvin. Jag är iaf hemskt tacksam att jag lärt känna alla marsvinsfolk! Det är vänner, vissa dom mest underbara vänner man kan hitta.


Så, nog om min filosof-sida.

Nu till marsvinen.

Badade Cindra idag. Jag ska nog bada henne där den 4:e, dagen innan vi åker till Rara-Sara om det behövs såklart. Men eftersom hon är mörk i pälsen på rumpan så blir det ju svart mjäll där, och det lägger sig ju i den vita pälsen som ligger över. Blir alltid lika nervös varje gång jag ser det. Så därför fick hon sig ett skönhetsbad i mjällschampoo. Kligröt fick hon också. För att få upp massan lite i kroppen. Hon är helt toookig i kligröt, hon nästan slickar av tallriken när det är slut. Det är mitt charmtroll det!

Av Maria - 12 augusti 2008 00:13

Nu har jag fixat mig en egen hemsida.

http://www.freewebs.com/mariasmarsvin/index.htm

Skriv gärna någon trevligt i gästboken:)


F ö har jag inte gjort så mycket idag. Vart med två vänner:) Det var riktigt trevligt:) Om en vecka börjar skolan och allvaret :|

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards