Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 18 mars 2010

Av Maria - 18 mars 2010 07:43

Och då var man i skolan igen då :) Kommer alltid så tidigt på torsdagar (fler bussar till min byhåla kanske vore nått?). Iallafall så gjorde jag g frukost imorse att ta med. Igår köpte jag en fralla på tidermans. Som jag imorse fyllde med salami, mozzarella och lite annat gott :) Sedan gjorde jag te i min nyinköpta termosmugg ( smart uppfinnig måste jag säga ;-)) Jag tog tillochmed med mig yoghurt i en burk med tillhörande müsli! Lite imponerad av mig själv måste jag ju säga att jag är.


Jag måste berätta vad som hände alldeles nyss. När jag gick från tåget upp till skolan så gick jag och tänkte på när det tänker bli vår, för man blir så trött och tråkig i det här vädret. Men sen konstaterade jag att man får göra det bästa av situationen och vara glad och positiv ändå, för våren lär ju inte komma snabbare för att man går och gnäller. Så jag satt mina hörlurar i öronen och höjde musiken, då vart allt bättre! Det var en riktigt rolig låt på radion som gjorde en på toppenhumör! Men sen..när jag stog vid övergångsstället och väntade på grönt åkte bussen förbi. Mellan trottoaren där jag stog och vägkanten var det som en skåra som var fylld med vatten. Där åkte bussen med sigg hjul. Och jag som stog där vart HELT NERSTÄNKT av äckligt lerigt snömodd. Tittade ner på mina ljusa jeans, suckade och gick över. Sen när jag kom till skolan fick jag stå och försöka dutta bort det värsta med en blöt papperstuss. Så nu sitter jag här med blöta och lite halvleriga fläckar på mina jeans..


always look on the bright side of life ;-)

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards