Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 7 mars 2010

Av Maria - 7 mars 2010 15:27

Är precis hemma från en underbar vecka i Idre! Vi har haft strålande väder hela veckan och åkt skidor hela dagarna. I början var man ju lite skakig på benen för det var ett år sen sist, men sen efter några åk så kom man igång och hej vad det gick! Inte en enda vurpa gjorde jag...eller jo, men det var inte riktigt mitt fel :-p

Och jag som då inte alls skulle tänka på skolan eller så blir väckt en morgon av att mamma kommer inrusandes, "Maria du börjar 8 idag!!" Som tur var hade jag precis vaknat och sett att jag inte var hemma. Först trodde jag att hon hade blivit helt fläng tills jag kom på att hon drev med mig för att jag skulle få panik och hoppa ur sängen. Men hon lyckades inte riktigt ;-)


Det första jag gjorde när jag kom hem var att gå in till marsvinen. Doris har börjar tjocka på sig, antingen har hon fått vääldigt mycket mat av djurvakten eller så är hon dräktig som vi trott tidigare :-) Någon som blivit fet är Mrs Waddington! Ojojoj. Banting á la super säger jag bara!


Nu är jag väldans rastlös! Man har ju hela tiden haft att göra, och när liftarna stängt har vi i princip ätit, spelat lite spel och sen har iallafall jag slocknat :-p Men nu är klockan liksom bara halv 4 och jag vet inte vad jag ska göra. Hade hoppats på att det var moppevänliga vägar hemma som det var förra året den här dagen. Men det var inte riktigt så..Men däremot är det bara någon minus grad, så kaanske att man slipper varma tjocka kläder imorgon? Och bäst av allt, strul i SL trafiken! Hoppas hoppas..annars går jag till Spånga.


Nu ska jag ta och trimma Junipher litegranna. Utställning om 6 dagar! :-D

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards