Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 8 mars 2010

Av Maria - 8 mars 2010 17:57

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Har varit en lång dag idag! Trots att vi inte hade sista lektionen då vår vikarie vi skulle ha glömde bort oss! Sjyssta puckar! :-p I övrigt har skoldagen typ skrattats igenom, alla berättar allt tok som hänt på lovet. Roligt!


Varje gång jag är på stan springer jag förbi H&M i hopp om att de fått in bikinisar. Jag har sett ett par stycken på hemsidan som jag vill ha. Men det känns lite sådär att beställa det ifrån nätet, vill gärna prova bikinisar. De har fått in några i butiken men såklart inte några av de jag vill ha. Bara att vänta då, det är ju ändå bara mars :-)


Jag hade tänkt att jag skulle börja en nyttig vecka nu, kanske månad, termin, år liv, vad vet jag :-p Så bra det gick idag på kretsloppet när jag letade penna och såg inget annat än godiset från idre i väskan. Toppen..där sket sig den nyttigheten. Nej men på seriöst nu så ska jag ta och ge mig och tjocka i mig massor av onyttigheter. När jag ätit upp chokladen i väskan.. Snart är det sommar och då jädrar ska det vara slut på godis och sånt! :-p hårda puckar här!


Nu ska jag ta och plugga lite granna, sen ska jag nog sätta mig inne hos djuren och mysa med dom :-) Trimma lite på Junipher kanske. Tack och lov så toktrimmade jag henne innan vi åkte till fjällen så det är bara lite finputsning kvar nu :-)

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards