Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 10 mars 2010

Av Maria - 10 mars 2010 17:45

..är precis vad jag gett våra små fyrbentingar. Ja, inte dom som ska på utställning i helgen för då står jag väl där med tre tjejer som är helt röda runt munnarna! Det var en storfavorit kan jag säga. Först var de lite skeptiska (alla utom Prinsessan såklart) men när de väl känt lukten av jordgubb då jädrar vart det fart på munnarna! Roligast var nog Kenton som först sprang in i ett hörn när tallriken kom in i buren. Doris gick fram på en gång och luktade. Kenton satt kvar och försökte göra sin hals så lång det gick. Men den räckte inte fram till gröten. Så han smög fram, och sen snabbt tillbaka. Då var det precis som om han kom på att jo fasen det luktade ju gott ju. Då rusade han fram, puffade bort Doris och grävde ner hela huvudet i gröten. Någon som behöver tvättas lite sen kanske? :-p


Så det kan jag tipsa till er som ger kligröt till era marsvin, blanda i lite Proviva. Finns ju ganska många olika smaker så man kan variera ganska mycket :-D


Idag fick jag tillbaka två arbeten. Dels ergonomiuppgiften jag gjorde om praktiken och samhällsprovet. Båda vg. Väldigt nöjd! :-)

Idag blir det till att jobba lite djurhållning sen ska jag trimma..Det har jag faktiskt inte gjort än. Vet att jag sagt varje dag att jag ska göra det men det blir ju aldrig av! :-p Skönt att det bara är Junipher som ska trimmas. Men det är ett helt träningspass att trimma henne!

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards