Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 16 mars 2010

Av Maria - 16 mars 2010 16:18

Om jag hade vetat att dan skulle varit sådär hade jag ju inte gått till skolan idag kan jag säga :p Jag började halv tio, åkte hemifrån halv 8. Kom till skolan och väntade på läraren en stund tills hon kom och sa att vi inte hade någon sal. Så vi fick sitta i syslöjden. Men den hade vi bara i 45 minuter. Då fick vi beskrivning på en hemtenta till mitten på april. Sen hade vi lunch. Efter det hade vi engelska och satt bara och gjorde några uppgifter på ett papper. Sen var matten inställd så då slutade vi..ooooonödigt!


Jaja, kom hem rätt bra tid, gjorde mig lite att äta och bläddrade i HM katalogen som låg i brevlådan. Någon som känner sig generös och vill ge mig några hundra? Skulle vara tacksamt! ;-)


Nu skulle jag sätta mig och plugga. Tro inte då att internet håller på och knäppa sig som det alltid gör och jag kommer inte in på den sidan där arbetet finns. Får helt enkelt jobba arslet av mig imorgon.. Så vad ska jag göra nu då?? Alla marsvinen har klippta klor, det gjorde jag igår. Var så ambitiös så alla fick filade och smorda tassar. Hade verkligen ingenting att göra igår! Var hemma från skolan för att jag hade haft så ont i huvudet hela natten och morgonen. Kände att jag bara var tvungen att vara hemma och andas lite och koppla av. Stressar upp mig så lätt, förstår inte varför! Och trycket över bröstet jag har pratat om förut har kommit tillbaka. Börjar tro på läkarn nu att det är stress. Ville inte riktigt tro på det i våras, försökte väl intala mig själv att jag inte var stressad. Men det var precis det jag var. Och ju mer stressad jag är, ju hårdare och ju oftare kommer trycket. Väldigt obehagligt. Måste ringa läkarn och fråga om det finns något jag kan göra åt det. Varva ner kommer han säga men det funkar ju inte.. Usch jag låter som en gammal tant med krämper överallt ju!

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards