Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 19 februari 2008

Av Maria - 19 februari 2008 13:03

Pratade just med Åsa som också är hemma för förkylning.

Hon har vart sjuk i 3 veckor nu och haft feber i en vecka så hon ringde till läkarn och fick höra att hon hade ett virus som härjar runt nu.

Man fick INTE äta alvedon för att det "gillade" viruset, man skulle dricka MYCKET vatten och äta MYCKET C-vitamin.Man fick heller inte gå till skolan.

Så jag har väll antagligen också det där viruset då. Mamma var och köpte C-vitamintabletter igår, de smakar hallonsoda:)Vi har startat en tävling jag och Åsa, vem som dricker mest glas vatten innan kvällen.

Känns lite oroväckande att vara sjuk såhär innan lovet men jag får hoppas att förkylningen ger dig.

Det är så tråkigt att vara hemma och vara sjuk..tycker att jag har varit hemma lite för mycket nu men vad kan man göra?Vad gör man inte för att bli frisk? Samtidigt som jag stog och pratade med Åsa i telefonen kollade jag ut genom köksfönstret och såg katten komma springandes över grannans tomt i 180.I munnen hade hon en liten ynklig mus...Usch vad jag inte gillar henne vid sånna här tillfällen, blää!

Man kan ju inte gosa med marsvinen heller när man är förkyld, behöver fixa dom till utställningen men jag vill inte att Cindra ska bli förkyld igen.

Man kan ju inte göra någonting när man är sjuk, inte träna inte ut och gå..jo en grej kan man göra...läxor:/ Vi har fransk litteratur i svenskan,läser en bok som heter Thérèse Raquin, skriver av Émile Zola..inte den bästa boken kan man säga.Men det är bättre än ingenting.

Om man ska ta och sätta sig i fåtöljen och leva sig in i den *host* bra boken..:/


Hare bäst!

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards