Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 19 april 2010

Av Maria - 19 april 2010 19:22

..och ett år kvar till hiiiimmelriket! Haha nejdå. Men sjutton känns som en sån där mellanålder. Man får varken göra mer eller mindre, inget blir billigare eller dyrare.


Min födelsedag var iallafal underbar. Som sagt kom tjejerna hit vid 6 på lördagskvällen. Min mat blev lyckad och alla åt tills vi rullade in i vardagsrummet och flamsa och tramsa. Syrran hade ett sanning och konsekvens spel som vi körde. Jag fick det kortet där de stog "efterlikna en förkrossad sälunge som tappat bort hela sin familj", det var en upplevelse..

Av dem fick jag ett collage av de senaste åren. På några bilder hade jag lust at säga "känner jag den där bruden!?" Väldigt fint gjort var det iallafall!

När klockan slagit över 12 på långa vägar begav vi oss ut i husvagnen där det var yttligare några vakna timmar innan vi slutligen somnade. Mycket skratt blev det!

När de gått hem på söndagen var det bara att handla in mer kakor och tårtor för nästa gäng. Men den här gången lite mer sansade släkten :-p eller två kusiner med familj och mormor. Kändes konstigt att inte ha morfar där..det var någon som frågade vilka som skulle komma, då sa jag mormor och morfar men kom på mig själv direkt att så är det ju inte alls de..av släkten fick jag pengar och även av mamma och pappa. fick ett tangent bord också, ett trådlöst! så nu sitter jag i sängen med tangent bordet! härligt liksom! så om det är stavfel vet ni varför :-p


I skolan idag så hade vi boxning på idrotten, var helt galet slut efteråt, låg helt utslagen på golvet och konstaterade samma sak som jag gjorde förra gången vi boxades - JAG SKA INTE GÅ LUMPEN!!

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards