Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 1 april 2010

Av Maria - 1 april 2010 20:36

Då var det äntligen lov. Känns så skönt! Men jag har en fullspäckad vecka framför mig! Men det är iof bra, för då blir jag inte lika stressad över skolan. apropå det, jag måste ringa sjukan om stressen. Idag var det nästan outhärdligt, eller är nu med. Det värker så över bröstet. Hua..

iallafall.


Imorgon ska jag och mamma möta upp N för att lämna tillbaka lyckopillret Kenton. Han är den sista länken till min Doris, ska pussa och snusa på honom extra mycket innan jag lämnar ifrån mig honom..:-( Återigen, stort stort tack till dig N för att vi fick låna honom. Tror det hade blivit underbara bebisar på alla sett och vis..

På lördag är det påskmiddag hemma hos Marcus. För att sedan ladda om batterierna för att äta en ny påskmiddag här på söndag!

På måndag har jag inget särskillt planerat. Säga hejdå till Marcus som åker till Spanien. Jag hatar verkligen farväl. Förvånar mig inte om jag gråter flooooder.

På tisdag och onsdag ska jag jobba på Djurhuset där jag praktiserat ett par gånger :-) Och på torsdagen göra iordning alla djuren till utställningen och på fredagen drar vi ner mot Landskrona och stämman! Är där hela lördagen och kommer hem sent på kvällen. På söndagen måste jag nog plugga lite tror jag..det är ju trots allt fortfarande verklighet.


Haha sen har jag lyckats med TVÅ lur idag!! Det första på Marcus. Jag sa att pappa saknade tillbaka till Övik där han kommer ifrån och vill flytta upp tillbaka igen. Han gick på det, men nästan så jag känner mig lite taskig faktiskt..

Sen lyckades jag även lura min underbara vän Åsa. Som iof är sig själv i ett nötskal när det gäller lur. Hon är så lättlurad att jag skulle kunna lura henne om vad som helst! Men nu sa jag iallfall att om man drar en nylonstrumpa över mobilen när man lyssnar på radion blir mottagningen grym. Hon gick och provade..

Ja, ni som läser metro om mornarna vet nog vad jag fått min idé ifrån ;-)


Nu ska jag gå och bara Kenton :-)

Glad påsk på er alla!! Hur många det nu är som fortfarande läser här..

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards