Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 11 april 2010

Av Maria - 11 april 2010 20:35

I fredags gav vi oss iväg mot Landskrona och Skåneland! Jag har aldrig varit i Skåne tidigare, men nu har jag! Såg tillochmed Danmark! Nej det är inte så att jag är en icke-berest människa. Det är jag allt annat än :p Men just Skåne har vi aldrig varit i! Vid halv 10 for vi iväg för att plocka upp vårt resesällskap för att sen dra vidare neråt och neråt och neråt.. Efter närmare sju timmar var vi framme i varma Landskrona, dock med lunchpauser och fikastopp. På kvällen vart det grekrestaurang, och det tackade jag inte nej till! Kvällen vart inte så värst sen, för på lördagen skulle vi upp tidigt för att hinna vara i lokalen halv 8 för incheck innan mötet. Jag åkte inte som representant för Norrort men ville ändå sitta med på mötet för att veta vad som beslutades. Efter 4 timmar, och x antal mackor var mötet över :-p Och nog tycker jag att besluten blav bra ändå! :-)


Utställningen då, Beata Queen fick sitt sista silver och kom hela 3/15! Är så stolt över min lillsnuttis :-) Nu fick hon sitt sista silver och är guldpet! I ras ställde vi lite juniorteddysar och det gick över förväntan! Vår lilla Debora Jo kom hem med ett cert! Det var nog den absolut längsta utställningen jag varit med om. Vid 8 kom vi därifrån vilket resulterade att vi var hemma till 2..Men på hemvägen stannade vi inte och åt utan de som körde stannade lite då och då vid en mack och en gång fick jag en macka. Väl hemma vart jag avsläppt hos Marcus och smög in vid 2 på natten. Har inte sett han sen i måndags då han har varit i Spanien, så det var skönt att få ses igen.


Idag sov jag till halv 2 eller något sånt och ändå är jag dyngtrött! Men det är väl inte så konstigt så mycket jag har farit och flängt den här veckan! Jobbade på djurhuset tisdag och onsdag. Och man blir tröttare än vad man tror! Men kul är det.

När jag kom hem hit flyttade jag om lite i burarna. Elsa har gått utan hane i en vecka nu så jag satte ner Zambezi till henne. Han var glad över att få en kompis igen! Håll tummarna för att hon blir dräktig nu!


Dax att sova kanske? Tidig morgon imorgon..

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards