Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 5 april 2010

Av Maria - 5 april 2010 19:50

Då är det slut på allt vad prinskorvar och köttbullar heter fram till jul då. Jag var nästan fortfarande lite trött på påskmat sen julen faktiskt! Tycker ju allt har gått så fort så jag var inte riktigt redo för ännu mer prinskorvar och köttbullar! Men som tur var åt jag bara en påskmiddag, och det var gott :-) På lördagen var jag som sagt hemma hos marcus och blev bjuden på påskmat och annat gott. På söndagen var släkten här, fast då åt vi kyckling, och cheesecake! Jag har nog aldrig ätit så mycket cheesecake någon gång! :-p Behöver jag ens säga att det var gott?


Just nu sitter jag och tragglar igenom en hemtenta om antikens grekland som ska in efter lovet. I början var det lite trögt men nu börjar jag komma igång! Det är ju inte mitt bästa ämne direkt..


Imorgon ska jag vara och jobba på djurhuset. Längtar så sjukt mycket! Förstår inte varför det är så kul. Men jag lär mig så himla mycket. Både om alla olika foder som finns, men också väldigt mycket om hundar, då de båda tjejerna som är anstälda är väldigt intresserade av hundar. Sen tycker jag det är jättekul att vara i butik, få hjälpa folk osv. Sånt gillar jag :-) Någon dag i veckan har jag tänkt att försöka hinna ner på stan också. För någon månad sen öppnade jag min garderob och tänkte "shit, jag behöver ju inte shoppa på hundra år!" men vart har alla dessa kläder tagit vägen undrar jag?? Har iaf sätt massa snyggt inne på HM för ganska bra pris så jag ska nog ta med mig plånboken och bara fylla kassarna! Jag borde ha lite tid på torsdag, får se om jag drar mig in då :-)


Förresten förresten förresten!!! Jag tror att Junipher är dräktig. Hon har gått tillsammans med Alvar i tre veckor och en dag nu och hon har gått upp över 50 gram. Kanske är lite tidigt att det ska synas på vågen men?.. Det har iallfall gått väldigt mycket vatten i den buren. Och det brukar ju tyda på att de är dräktiga. Så idag tog jag upp henne och klippte klorna så kort det gick och tänker inte röra henne ur fläcken förän hon fött bebisarna...

Har också flyttat ut Prinsen ifrån Elsa som ska få några dagars marginal innan hon sätts in till Zambezi. Nu har hon gått med Prinsen sen första november och ingenting har hänt. Känns väl onödigt med den där marginalen men jag slår vad om att om vi inte gjort så hade hon fött precis så man inte vet vem som är pappan. Konstigt egentligen hur de kan gå så länge tillsammans och inte bli dräktig! Hon har ju gått med honom förut och då blev hon ju dräkig. Mysko. Men jag tror 100 på kombinationen med Elsa och Zambezi! Å andra sidan kommer väl alla kullar lagom till sommaren nu då men vi kan inte vänta mycket längre på att sätta de i avel.


Nee, nu ska jag återgå till mitt arbete!

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards