Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 13 april 2010

Av Maria - 13 april 2010 10:10

Jag vet inte hur länge jag har velat ha en hund. Det är väl 80% av sveriges befolknings dröm men jag vill det verkligen. Inte bara ha för att ha utan jag vill allra helst ha en hund som haft det svårt innan, som man kan ge ett värdigt liv. Leka med, träna, bada, mysa, gå, springa, ja allt! Göra en god gärning för hundens liv liksom. Det är min stora stora dröm. Men om jag skulle skaffa en hund nu skulle jag inte ge den de värdiga livet jag önskar, för jag är borta så pass mycket hemifrån om dagarna. Visst den kan vara på hunddagis men det känns inte rätt om det nu är en omplaceringshund som redan har det kämpigt. All cred till hunddagis, det är inte så jag menar. Men ja, ni förstår ;-)


Igår satt jag och tittade på Animal Cops i Houston på Animal Planet. Jag har en fundering att försöka göra min praktik där i trean. Men hur sjutton ska jag kunna komma hem därifrån utan hund? De om NÅGRA har ju haft det tufft. Blir ju arg bara jag sitter och tittar på det där. Tuur att min engelska inte är den tokbästa, så jag kan inte säga så mycket om vad jag tycker ;-) Det gäller ju att se allt från den ljusa sidan, visst??


Tänk att ha en hund idag, i det här härliga underbara vädret, jag hade varit ute i timmar!! Men det är ju inte lika kul att vara ute för sig själv och gå och lattja. Och katten är lite knepig att få och göra som man vill. Får helt enkelt vänta :-) Den som väntar på något gott..


Idag är jag hemma från skolan. Igår hade jag feber, helt oförklarligt. Och även idag. Hade inte så värst mycket men jag har så låg temp i vanliga fall så 37 för mig är feber. Och det är så galet mycket som händer till helgen och nästa vecka så om jag inte var hemma från början nu och tog det lugnt skulle jag slå vad om att jag ligger sänkt hela nästa vecka! Så just nu sitter jag och tittar på ett sånt där urtråkigt, meningslöst ring-in-program. Alla säger ju att jag pratar så oerört mycket, kanske skule jag passa som programledare där? :-p

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards