Maria, mitt i tonåren

Alla inlägg den 30 januari 2009

Av Maria - 30 januari 2009 18:02

Efter att ha läst alla bloggar sjuttioelva gånger, suttit i massagestolen en halvtimme, druckit tre koppar varm choklad, gått runt i butiken och kollat på allt kakel, ätit en ljuvligt god bulle och läst alla bloggar yttligare 1000 gånger så kommer jag inte på något mer att göra här!!

Chokladen är så god att jag funderar på att ta en till, men dom börjar dom nog undra.. Bullen jag åt var nån nybakt saftig bulle från ica maxi.

En massage stol har dom här. Eller ett helt relaxrum!! Med bastu,dusch,massagestol, träningsredskap,en stereo och lite kuddar. Lite fusk!! Nu börjar dom släcka ner i butiken så jag tror nog att vi ska åka vilken sekund som helst för att hämta Sara.

Sålänge kan jag säga att SYO:n va i skolan idag. Och när hon visade hur man gjorde en ansökan tog hon de gymnasium som jag ska ta som andra handsval. Hon tog precis den inriktingen jag vill ha också. När jag kollade runt mig satt alla och kollade på mig, undra om de visste att jag skulle söka dit kanske ? :p

Nu släcker dom ännu mer och jag börjar bli lite smått mörkrädd.

41 minuter kvar tills jag får träffa Sariiiiiisen!

Av Maria - 30 januari 2009 14:58

Sitter i personalrummet på pappas jobb. Det finns en sån där kaffe automat här som gör ljuvligt god varm choklad! Är himla sugen på en kopp men det gnisslar så mycket när man ska få ut en kopp. Tycker det är lite pinsamt, speciellt när det är mycket kunder i butiken. :P

Pappa slutar vid 6-tiden och då ska vi till tågstationen och hämta Sara. På hemvägen åker vi nog förbi macke donken eller så för vi ska direkt till Jenifer där det är filmkväll. Ska bli kul att se allas reaktioner när de ser Sara. Vet att vissa läser bloggen och de har nog fått sig en bild av henne. Usch vad det känns knäppt att skriva på det här tangentbordet, får sudda hela tiden.

Nu ska jag kolla runt på lite bloggar sen ska jag gå och göra mig en kopp varm choklad, oavsett om det är pinsamt eller inte! :P

Presentation

Maria Uusimäki heter jag och är 18 år. Pluggar till djurvårdare på Spånga gymnasium, andra året. Mitt största intresse är marsvin, som tar upp en stor del av min vardag och även bloggen. Men det skrivs även om tankar drömmar och vardagen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards